Bildirim
Ekran kartı seçimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
gösterdiğin ekran kartlarından en iyisi sapphire onu al sakın powercolor alma hiç önermem teknik servisi berbat sıkıntı yaratıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: golddareth
gösterdiğin ekran kartlarından en iyisi sapphire onu al sakın powercolor alma hiç önermem teknik servisi berbat sıkıntı yaratıyor
Çekirdek hızı bir nebze düşük geldi diğerlerinin yanında nasıl bir etkisi olur oyun performansında ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Rougarou
quote:
gösterdiğin ekran kartlarından en iyisi sapphire onu al sakın powercolor alma hiç önermem teknik servisi berbat sıkıntı yaratıyor
Çekirdek hızı bir nebze düşük geldi diğerlerinin yanında nasıl bir etkisi olur oyun performansında ?
oyun için alacak isen sapphire daha iyi 2 gb ve 256 bit zaten bit artdıkca fiyat çok katlanıyor oyun için ideal bir kart ayrıca DX 11 destekli crysis3 filan oynatıcak bir ekran kartı ama nekadar bir psu ister veya ana kartında dar boğaz olurmu bilemiyorum onu daha geniş bilgiye sahip kişiler cevap verir ise daha optimum bir cevap ala bilirsin sadece bildiğim powercolor sıkıntılı bir marka Tr için önerilen markalar asus - msi - sapphire bu 3 markann ekran kartları iyi teknik servis bakamından ise bariz asus önde :) başın ağrımasın diye powercolor alma diyorum
-
quote:
quote:
quote:
Çekirdek hızı bir nebze düşük geldi diğerlerinin yanında nasıl bir etkisi olur oyun performansında ?
oyun için alacak isen sapphire daha iyi 2 gb ve 256 bit zaten bit artdıkca fiyat çok katlanıyor oyun için ideal bir kart ayrıca DX 11 destekli crysis3 filan oynatıcak bir ekran kartı ama nekadar bir psu ister veya ana kartında dar boğaz olurmu bilemiyorum onu daha geniş bilgiye sahip kişiler cevap verir ise daha optimum bir cevap ala bilirsin sadece bildiğim powercolor sıkıntılı bir marka Tr için önerilen markalar asus - msi - sapphire bu 3 markann ekran kartları iyi teknik servis bakamından ise bariz asus önde :) başın ağrımasın diye powercolor alma diyorum
Teşekkürler cevabın için
-
quote:
quote:
quote:
powercolor için söylenen herşeyin altına imza atıyorum kesinlikle uzak durulması gereken bir marka nvidia tarafından zotac = amd powercolor
-
Sapphire vatanın istanbul şubelerinde yok gözüküyor aradığımızda getirtebiliyormuyuz yoksa önerebileceğiniz başka yerler varmı
Bu arada hala kararsızım tek sıkıntısı servisiyse gözüm gibi bakarım
Kartlar hakkında detaylı bilgi verebilecek biri olursa sevinirim -
up -
islemcinin hizi cok kotu 6870 gereksiz olur.6790 kotu bir kart.6850 ayarinda olan ama daha az guc ceken 7770 alabilirsin.yarin vatanda %30 indirim yaparlarsa fiyatinin uygun olmasi lazim.guc kaynagini da corsair vs 550w al gosterdigin psuya yakin fiyatta. -
quote:
Orijinalden alıntı: .45 ACP
islemcinin hizi cok kotu 6870 gereksiz olur.6790 kotu bir kart.6850 ayarinda olan ama daha az guc ceken 7770 alabilirsin.yarin vatanda %30 indirim yaparlarsa fiyatinin uygun olmasi lazim.guc kaynagini da corsair vs 550w al gosterdigin psuya yakin fiyatta.
Cevabınız için teşekkür ederim
Önerdiğiniz karta baktım 128 bit ve 650Mhz 6850 ile farkları bunlar ve 80 lira oynuyor arada acaba oyunlarda ikisi arasında gözle görülür rahatsız edici bir performans elde edilir mi ve yorumlarda çekirdek hızı 650 yazılmış ama aslında 1000Mhz olarak bahsediliyor bunun hakkında bilginiz varmı acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard B. Riddick -- 7 Ağustos 2013; 16:49:42 > -
quote:
quote:
islemcinin hizi cok kotu 6870 gereksiz olur.6790 kotu bir kart.6850 ayarinda olan ama daha az guc ceken 7770 alabilirsin.yarin vatanda %30 indirim yaparlarsa fiyatinin uygun olmasi lazim.guc kaynagini da corsair vs 550w al gosterdigin psuya yakin fiyatta.
Cevabınız için teşekkür ederim
Önerdiğiniz karta baktım 128 bit ve 650Mhz 6850 ile farkları bunlar ve 80 lira oynuyor arada acaba oyunlarda ikisi arasında gözle görülür rahatsız bir performans elde edilir mi ve yorumlarda çekirdek hızı 650 yazılmış ama aslında 1000Mhz olarak bahsediliyor bunun hakkında bilginiz varmı acaba
evet vatan yanlis yazmis sitesinde 1000 yaziyor ki ghz edition demek 1000 demek zaten.biri 128 digeri 256 bit fakat 7770'in cekirdegi yeni mimari.boyle olunca iki kart ayni seviyede ikisi de 1gb dusun.gozle gorulur bir fark yok kimi oyunda biri 2-3 fps onde baska oyunda oteki.bu yuzden daha hesapli olan 7770'i alabilirsin.2gb olmasi daha performansli yapmaz ben 3 senedir 1gb 6850 cf kullaniyorum 2gb kartlardan farki cok ram yiyen antialiasing 8xaa denir hani o ayari kapatiyorum o da daha yeni yeni 1-2 oyunda.o ayar ayrica performansi dusuren bir ayardir ve benim kullandigim kartlarin bir tanesini kullandiginda zaten very high oynayamazsin mesela metro last gibi oyunlari.islemcinin de saat hizi dusuk olunca pek isine yaramaz gibime geliyor 2gb 6850.
-
2gb olmasından ziyade 256bit istediğime takmıştım içimi rahatlattın
Bayramdan sonra indirime girmesede almayı düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim. -
az daha koy bari 1 gb 7850 al üzülmezsin. -
Arada 130 lira oynuyor -
quote:
Arada 130 lira oynuyor
50 tl oynuyor ama daha iyi bir fikrim var gtx 650 ti boost yer yer hd 7850 den daha hızlı bir kart hem daha ucuz hemde 2 gb sana onu öneriyorum hem özel soğutmalı kart 400 tl indirimde kaçırma buyur kardeşim link:
http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx650tib-dc2oc-2gd5-gtx650ti-boost-directcuii-oc-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66605
-
En son HD7770 de karar kılmıştım onunla arasında 130 lira vardı bu kart güzel ama işlemcim çokta iyi olmadığı için performans konusunda endişelerim var bakalım bayramdan sonraya kaldı işim o zamana karar etraflıca düşünüp bi karar vericem
o zamana kadar GÜNCEL -
Gösterdiğin psu yu alacaksan gercekten tavsiye ederim. 5 li loruma var ama alirken agirligina bak 1 kilodan hafif ise alma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
onu alıcaktım ama malesef istanbulda yok gözüküyor onun yerine şunu alabilirim
http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/corsair-cp-9020050-eu-vs-serisi-550w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=63915 -
quote:
En son HD7770 de karar kılmıştım onunla arasında 130 lira vardı bu kart güzel ama işlemcim çokta iyi olmadığı için performans konusunda endişelerim var bakalım bayramdan sonraya kaldı işim o zamana karar etraflıca düşünüp bi karar vericem
o zamana kadar GÜNCEL
dusunmene gerek yok islemcin 7850'ye yetmez.ben 9 senedir amd islemci kullaniyorum bilmedigim modeli yoktur. -
quote:
quote:
o zamana kadar GÜNCEL
dusunmene gerek yok islemcin 7850'ye yetmez.ben 9 senedir amd islemci kullaniyorum bilmedigim modeli yoktur.
O zaman GTX650TI ada yetmez ben yine HD7770 i alayım
Benzer içerikler
- intel iris xe graphics
- zotac ekran kartı alınır mı
- palit ekran kartı alınır mı
- amd radeon r7 200
- nvidia g sync açma
- ekran kartı güncelleme
- nvidia h100
- rtx 50
- dikey senkronizasyon nedir
- 4060 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X