Şimdi Ara

Ekran kartı seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-ax6790-1gbd5dh-hd6790-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63938

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-ax6870-1gbd5-m2dhv2-hd6870-gddr5-1gb-256bit--amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62255

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11180-30-20g-hd6850-dual-x-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65461

Bununla birlikte güç kaynağınıda değiştireceğim

http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/xigmatek-cpa-0500bdd-u52-tauro-serisi-80plus-500w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=64756

AMD Phenom 8650 Triple-core 2.3Ghz işlemci 4gb ram var bu fiyat civarlarında seyreden tavsiyelerinizi alabilirim

edit: Anakart:http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-ma69gm-s2h_10/specs/

Monitörde HDMI girişi var

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Yorumlara göre aklıma yatanlar

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11201-17-20g-hd7770-edition-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63627

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx650tib-dc2oc-2gd5-gtx650ti-boost-directcuii-oc-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66605

Güç kaynağı olarakta

http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/corsair-cp-9020050-eu-vs-serisi-550w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=63915

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard B. Riddick -- 7 Ağustos 2013; 18:29:25 >

• gösterdiğin ekran kartlarından en iyisi sapphire onu al sakın powercolor alma hiç önermem teknik servisi berbat sıkıntı yaratıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: golddareth

gösterdiğin ekran kartlarından en iyisi sapphire onu al sakın powercolor alma hiç önermem teknik servisi berbat sıkıntı yaratıyor

Çekirdek hızı bir nebze düşük geldi diğerlerinin yanında nasıl bir etkisi olur oyun performansında ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rougarou

quote:

gösterdiğin ekran kartlarından en iyisi sapphire onu al sakın powercolor alma hiç önermem teknik servisi berbat sıkıntı yaratıyor

Çekirdek hızı bir nebze düşük geldi diğerlerinin yanında nasıl bir etkisi olur oyun performansında ?

oyun için alacak isen sapphire daha iyi 2 gb ve 256 bit zaten bit artdıkca fiyat çok katlanıyor oyun için ideal bir kart ayrıca DX 11 destekli crysis3 filan oynatıcak bir ekran kartı ama nekadar bir psu ister veya ana kartında dar boğaz olurmu bilemiyorum onu daha geniş bilgiye sahip kişiler cevap verir ise daha optimum bir cevap ala bilirsin sadece bildiğim powercolor sıkıntılı bir marka Tr için önerilen markalar asus - msi - sapphire bu 3 markann ekran kartları iyi teknik servis bakamından ise bariz asus önde :) başın ağrımasın diye powercolor alma diyorum

• quote:

quote:

quote:

oyun için alacak isen sapphire daha iyi 2 gb ve 256 bit zaten bit artdıkca fiyat çok katlanıyor oyun için ideal bir kart ayrıca DX 11 destekli crysis3 filan oynatıcak bir ekran kartı ama nekadar bir psu ister veya ana kartında dar boğaz olurmu bilemiyorum onu daha geniş bilgiye sahip kişiler cevap verir ise daha optimum bir cevap ala bilirsin sadece bildiğim powercolor sıkıntılı bir marka Tr için önerilen markalar asus - msi - sapphire bu 3 markann ekran kartları iyi teknik servis bakamından ise bariz asus önde :) başın ağrımasın diye powercolor alma diyorum

Teşekkürler cevabın için

• quote:

quote:

quote:

powercolor için söylenen herşeyin altına imza atıyorum kesinlikle uzak durulması gereken bir marka nvidia tarafından zotac = amd powercolor

• Sapphire vatanın istanbul şubelerinde yok gözüküyor aradığımızda getirtebiliyormuyuz yoksa önerebileceğiniz başka yerler varmı
    Bu arada hala kararsızım tek sıkıntısı servisiyse gözüm gibi bakarım
    Kartlar hakkında detaylı bilgi verebilecek biri olursa sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • islemcinin hizi cok kotu 6870 gereksiz olur.6790 kotu bir kart.6850 ayarinda olan ama daha az guc ceken 7770 alabilirsin.yarin vatanda %30 indirim yaparlarsa fiyatinin uygun olmasi lazim.guc kaynagini da corsair vs 550w al gosterdigin psuya yakin fiyatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

islemcinin hizi cok kotu 6870 gereksiz olur.6790 kotu bir kart.6850 ayarinda olan ama daha az guc ceken 7770 alabilirsin.yarin vatanda %30 indirim yaparlarsa fiyatinin uygun olmasi lazim.guc kaynagini da corsair vs 550w al gosterdigin psuya yakin fiyatta.

Cevabınız için teşekkür ederim
    Önerdiğiniz karta baktım 128 bit ve 650Mhz 6850 ile farkları bunlar ve 80 lira oynuyor arada acaba oyunlarda ikisi arasında gözle görülür rahatsız edici bir performans elde edilir mi ve yorumlarda çekirdek hızı 650 yazılmış ama aslında 1000Mhz olarak bahsediliyor bunun hakkında bilginiz varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard B. Riddick -- 7 Ağustos 2013; 16:49:42 >
  • quote:

quote:

islemcinin hizi cok kotu 6870 gereksiz olur.6790 kotu bir kart.6850 ayarinda olan ama daha az guc ceken 7770 alabilirsin.yarin vatanda %30 indirim yaparlarsa fiyatinin uygun olmasi lazim.guc kaynagini da corsair vs 550w al gosterdigin psuya yakin fiyatta.

Cevabınız için teşekkür ederim
    Önerdiğiniz karta baktım 128 bit ve 650Mhz 6850 ile farkları bunlar ve 80 lira oynuyor arada acaba oyunlarda ikisi arasında gözle görülür rahatsız bir performans elde edilir mi ve yorumlarda çekirdek hızı 650 yazılmış ama aslında 1000Mhz olarak bahsediliyor bunun hakkında bilginiz varmı acaba

evet vatan yanlis yazmis sitesinde 1000 yaziyor ki ghz edition demek 1000 demek zaten.biri 128 digeri 256 bit fakat 7770'in cekirdegi yeni mimari.boyle olunca iki kart ayni seviyede ikisi de 1gb dusun.gozle gorulur bir fark yok kimi oyunda biri 2-3 fps onde baska oyunda oteki.bu yuzden daha hesapli olan 7770'i alabilirsin.2gb olmasi daha performansli yapmaz ben 3 senedir 1gb 6850 cf kullaniyorum 2gb kartlardan farki cok ram yiyen antialiasing 8xaa denir hani o ayari kapatiyorum o da daha yeni yeni 1-2 oyunda.o ayar ayrica performansi dusuren bir ayardir ve benim kullandigim kartlarin bir tanesini kullandiginda zaten very high oynayamazsin mesela metro last gibi oyunlari.islemcinin de saat hizi dusuk olunca pek isine yaramaz gibime geliyor 2gb 6850.

• 2gb olmasından ziyade 256bit istediğime takmıştım içimi rahatlattın
    Bayramdan sonra indirime girmesede almayı düşünüyorum.
    Çok teşekkür ederim.
  • az daha koy bari 1 gb 7850 al üzülmezsin.
  • balboa07 kullanıcısına yanıt
    Arada 130 lira oynuyor
  • quote:

Arada 130 lira oynuyor

50 tl oynuyor ama daha iyi bir fikrim var gtx 650 ti boost yer yer hd 7850 den daha hızlı bir kart hem daha ucuz hemde 2 gb sana onu öneriyorum hem özel soğutmalı kart 400 tl indirimde kaçırma buyur kardeşim link:
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx650tib-dc2oc-2gd5-gtx650ti-boost-directcuii-oc-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66605

• balboa07 kullanıcısına yanıt
    En son HD7770 de karar kılmıştım onunla arasında 130 lira vardı bu kart güzel ama işlemcim çokta iyi olmadığı için performans konusunda endişelerim var bakalım bayramdan sonraya kaldı işim o zamana karar etraflıca düşünüp bi karar vericem
    o zamana kadar GÜNCEL
  • Gösterdiğin psu yu alacaksan gercekten tavsiye ederim. 5 li loruma var ama alirken agirligina bak 1 kilodan hafif ise alma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cagan1234 C kullanıcısına yanıt
    onu alıcaktım ama malesef istanbulda yok gözüküyor onun yerine şunu alabilirim
    http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/corsair-cp-9020050-eu-vs-serisi-550w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=63915
  • quote:

En son HD7770 de karar kılmıştım onunla arasında 130 lira vardı bu kart güzel ama işlemcim çokta iyi olmadığı için performans konusunda endişelerim var bakalım bayramdan sonraya kaldı işim o zamana karar etraflıca düşünüp bi karar vericem
    o zamana kadar GÜNCEL

dusunmene gerek yok islemcin 7850'ye yetmez.ben 9 senedir amd islemci kullaniyorum bilmedigim modeli yoktur.
  • quote:

quote:

o zamana kadar GÜNCEL

dusunmene gerek yok islemcin 7850'ye yetmez.ben 9 senedir amd islemci kullaniyorum bilmedigim modeli yoktur.

O zaman GTX650TI ada yetmez ben yine HD7770 i alayım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.