arkadaslar benim anakart1m agp tabanli bende 256 mb gfx 5500 ekran karti war ben geforce 7800 gs alirsam oyunlarda falan cok bi fark olurmu yok pek bisey degismezmi?
e heralde performans artışı olur. 7800gs üst seviye bir ekran kartı. tabii istediğin performans için ram ve işlemci de önemli rol oynuyor. ramin 1 gb, işlemcinde en az 2.4 ghz ise 7800gs ile oyunları full ayarlarda oynayabilirsin.
çok bariz fark olur.çağ atlamış gibi olursun 5500 ne kadar rezalet bi kartsa 7800gs o kadar iyi bi karttır.
ama 7800gs pahalı bi kart ve parasını çıkartabilmek için tam verimle kullanılması gerekiyo. bunun içinde iyi bi sisteme takılmalı.
kullanacağın sistemi yazarsan daha yararlı olabiliriz.
psu kaç watt?
mükemmel bir artış olur. yalnız @_Asi nin de dediği gibi psu kaç watt? sistem baya bir eski gözüküyor.
ben bi ara kullandım, çok iyi bir kart ama işlemcim 2.4 ghz 800 mhz ht ve ram 1 gb varken bile limiti işlemci koyuyo, ekran kartının tam performansla çalışmıyodu, yani çok iyi bir sistemin yoksa o kadar parayı boşa verme bi de @_Asi'nin dediği gibi psu önemli, 7800 gs için 12 volttan 18 amper veren en az 350 wattlık bir güç kaynağı gerekli
MSI MS V800-011 256MB NX7800GS (AGP 8X) Ekran Kartı Visa Peşin 317 $ + KDV yani 588.02 YTL hem bunun bu kadar pahalı olmasının sebebide AGP olarak kullanacak olman.
bence X850XT in agp sini alman daha iyi olacaktır senin için
ben bi ara kullandım, çok iyi bir kart ama işlemcim 2.4 ghz 800 mhz ht ve ram 1 gb varken bile limiti işlemci koyuyo, ekran kartının tam performansla çalışmıyodu, yani çok iyi bir sistemin yoksa o kadar parayı boşa verme bi de @_Asi'nin dediği gibi psu önemli, 7800 gs için 12 volttan 18 amper veren en az 350 wattlık bir güç kaynağı gerekli
+1
benim islemci 3.2 ghz ram de 1 gb dediklerinize gore 7800 gs yi al1rsam ii olur
bence süper olur. psu kaç wat??? o da önemli. 400W ise paşalar gibi çalıştırır pcni. hayırlı olsun
ama unutmayalım ki,gerçek 400W psu olmalıdır.Casecomun everestin değil
quote:
Orjinalden alıntı: mythshadow
bence süper olur. psu kaç wat??? o da önemli. 400W ise paşalar gibi çalıştırır pcni. hayırlı olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme