Şimdi Ara

Ekran kartı seçimi için yardıma ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Önümüzdeki günlerde masaüstü bilgisayarım için upgradeler yapmayı düşünüyorum. İlk olarak bir kaç gün sonra dvi çıkışlı Samsung 22'' T220 lcd monitör alıcam. Ancak masaüstü pcmin şu anki ekran kartı nvidia geforce 6200 (256 mb) ve 2 * 512 rami var. Aşağıda vereceğim anakart ve işlemci bilgilerinin yanısıra alacağım monitörü de gözönünde bulundurarak bana ekran kartı tavsiyesinde bulunur musunuz? Şimdiden teşekkürler.

Anakart:
    CPU Türü AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 2800+
    Anakart Adı MSI K8N Neo3-FSR (MS-7135) (3 PCI, 1 PCI-E x16, 1 AGR, 2 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN)
    Anakart Çipseti nVIDIA nForce4 SLI, AMD Hammer
    Sistem Belleği 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)
    DIMM1 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-4-4-8 @ 200 MHz) (2.5-4-4-7 @ 166 MHz)
    DIMM2 512 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-4-4-8 @ 200 MHz) (2.5-4-4-7 @ 166 MHz)
    BIOS Türü Award (11/10/05)

• Değerli arkadaşım,
    PSU kaçlık?Aynı zamanda düşündüğün fiyatı da yazarsan çeşitliliği biraz azaltmış oluruz kanımca..
  • PSU'nun markası Codegen, 350 W yazıyor modeli de 300X imiş. Fiyat olarak da 300 ytl'ye kadar diyeyim ama çok abartılmadıkça biraz daha geçebiliriz. Yani kararımı verdikten sonra ona göre para biriktiricem ama ekran kartı için fazla gereksiz harcama yapmak istemiyorum. Teşekkürler
  • ben de ekran kartımı daha yeni aldım.Tercihimi HIS 4850 IceQ turbo modelinden yana kullandım.Düşünürsen bir bak derim.Ama tercihin bu yönde olursa PSU da değiştirmek zorundasın.Bilmiyorum eğer harcayabileceğim miktarın tamamı 300 ytl yi aşmasın diyorsan mesela 8800 GT düşünebilirsin.
  • 1.ram yetersız
    2.işlemcın yetersiz
    3.psu yetersız
    neyıne 4850 yada 8800gt önerıyorsunuz onu anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: iktyas

1.ram yetersız
    2.işlemcın yetersiz
    3.psu yetersız

upgradeler yapmayı deyinde arkadaş birden çok update yapacaksa mesela işlemci falan diye düşündüm izninizle
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeMbEpAnTeR

quote:

Orjinalden alıntı: iktyas

1.ram yetersız
    2.işlemcın yetersiz
    3.psu yetersız

upgradeler yapmayı deyinde arkadaş birden çok update yapacaksa mesela işlemci falan diye düşündüm izninizle

Ayrıca anakart'ta müsait...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2232BW al.T220 ile aralarında fark yok.
    50YTL cebinde kalır.
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Önerilerinizi araştırıyorum.

Ekran kartı önerisi tartışması için de şunu söyleyeyim. Ram takviyesi zaten yapacağım, bunun dışında bir takviye yapmazsam hangi kartı almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r10aldinho_ -- 1 Ocak 2009; 19:45:16 >
  • İşlemciyi bu şekilde bırakman,alacağın ekran kartını darboğaza sokacaktır.O yuzden bence işlemci ile birlikte bir upgrade düşünürsen paran boşu boşuna gitmemiş olur kanımca...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.