Şimdi Ara

EKRAN KARTI SEÇİMİ YARDIM ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Merhaba Arkadaşlar kısı olarak anlatayım size

Bilgisayar sistemim Amd Athlon 64 3000+ 1.8 Ghz işlemci 2 GB ram ana kat ise Asus A8V -e se sitem baya eski arkadaşlar ben bu pc için Yeni bir Ekran kartı almayı düşünüyorum oyunlarda cok donma oluyor çunkü kaldırmıyor Aranızda bilen vardır bel ki Wolfteam Diye bir fps oyunu oynuyorum onu bile kaldırmıyor bu Asus Ati Radeon x550 denen dandik ekran kartı anakartım PC-Express olduğu için ben bu Ekran kartını almayı düşünuyorum sizce alayımmı ?? Birde oyuna girdiğim zaman Sanal bellek Hatası oluyor bu nedir acaba ??

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11169-00-51r-hd5830-cod-gddr5-1gb-256bit-dx11-ekran-karti-%2811169-00-51r%29/productdetails.aspx?I_ID=45542

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaZoR™ -- 28 Mayıs 2010; 16:29:29 >

• Arkadaşım aynı sisteme sahibiz. Benimkinde 4770 var ama gel gelelim ben sana bunu önermeyeceğim. Çünkü işlemciyi OC yaptığım halde 4770'den hiç bir verim alamıyorum. Normalde testlerde 50-60 fps aldığı oyunlarda en fazla 40 fps alabiliyorum ki bu da karta yazık olduğu anlamına geliyor. Benim sana önerim eğer PSU sağlamsa 4730 PSU sağlam değilse 4670 alman yönünde olur. Bu arada belki merak edersin çözünürlüğüm 1920x1080.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SeRHaT_

Arkadaşım aynı sisteme sahibiz. Benimkinde 4770 var ama gel gelelim ben sana bunu önermeyeceğim. Çünkü işlemciyi OC yaptığım halde 4770'den hiç bir verim alamıyorum. Normalde testlerde 50-60 fps aldığı oyunlarda en fazla 40 fps alabiliyorum ki bu da karta yazık olduğu anlamına geliyor. Benim sana önerim eğer PSU sağlamsa 4730 PSU sağlam değilse 4670 alman yönünde olur. Bu arada belki merak edersin çözünürlüğüm 1920x1080.

O çözünürlükte o sistemle mi oynuyorsunuz İyiymiş ya, bende HD 3650 ile 1280x1024 kullanıyorum diye üzülüyodum

• quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

quote:

Arkadaşım aynı sisteme sahibiz. Benimkinde 4770 var ama gel gelelim ben sana bunu önermeyeceğim. Çünkü işlemciyi OC yaptığım halde 4770'den hiç bir verim alamıyorum. Normalde testlerde 50-60 fps aldığı oyunlarda en fazla 40 fps alabiliyorum ki bu da karta yazık olduğu anlamına geliyor. Benim sana önerim eğer PSU sağlamsa 4730 PSU sağlam değilse 4670 alman yönünde olur. Bu arada belki merak edersin çözünürlüğüm 1920x1080.

O çözünürlükte o sistemle mi oynuyorsunuz İyiymiş ya, bende HD 3650 ile 1280x1024 kullanıyorum diye üzülüyodum

Alıntıları Göster
    _SeRHaT_ 'ında önerdiği gibi 4670,4730 gibi kartlara bakın. Onun dısında alıcağınız her kart işlemcinizin limitine takılıcaktır ve iştediğiniz performansı vermicektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: t3

_SeRHaT_ 'ında önerdiği gibi 4670,4730 gibi kartlara bakın. Onun dısında alıcağınız her kart işlemcinizin limitine takılıcaktır ve iştediğiniz performansı vermicektir.

Alıntıları Göster
    Sanırım 4650 - 4670' ten yukarısı bu sisteme yaramayacaktır. 4670 düşünürseniz de Sapphire' nin bu modeli olmasın. Yük altında çok gürültülü.

• quote:

Orijinalden alıntı: t3

Alıntıları Göster
    arkadaşların dediği gibi üst seviye kartlarda kesinlikle işlemci ve ram yetmeyecektir. sizdeki sistemin hatta biraz daha iyi haline işlemci 3200+ felandı. 3870 ekran kartı takarak 1 2 denemem olmuştu. malesef performans rezalet durumdaydı. malesef komple bir sistem yenilemeniz gerekiyor iyi fps için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvador_Limones

arkadaşların dediği gibi üst seviye kartlarda kesinlikle işlemci ve ram yetmeyecektir. sizdeki sistemin hatta biraz daha iyi haline işlemci 3200+ felandı. 3870 ekran kartı takarak 1 2 denemem olmuştu. malesef performans rezalet durumdaydı. malesef komple bir sistem yenilemeniz gerekiyor iyi fps için

Alıntıları Göster
    Seçtiğiniz ekran kartına bakılırsa bütceniz sistem yenilemeye müsait görünüyor, isterseniz parçaları yenileyin, isterseniz kasanızı tümden satıp elinizdeki ek para ile yeni bir bilgisayar toplayın şu an paranızı değerlendirmenin en iyi yolu bu gözüküyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Seçimi
    dün açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Oynadığım sadece COD4 ve arada bir MTW. COD4'te 30 fps almak açıkçası yetiyor şimdilik Monitörü alalı da daha bir hafta olmadı. Zaten oyundan çok film ve dizi seyretmek için aldım.

@RaZoR™

Arkadaşım sen de ekran kartı almak istiyorsan çok fazla para harcama. En azından parça parça bir sistem toplamak o sisteme yatırım yapmaktan daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SeRHaT_ -- 28 Mayıs 2010; 15:42:08 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Oynadığım sadece COD4 ve arada bir MTW. COD4'te 30 fps almak açıkçası yetiyor şimdilik Monitörü alalı da daha bir hafta olmadı. Zaten oyundan çok film ve dizi seyretmek için aldım.

@RaZoR™

Arkadaşım sen de ekran kartı almak istiyorsan çok fazla para harcama. En azından parça parça bir sistem toplamak o sisteme yatırım yapmaktan daha iyi olur.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu HIS HD4770 dediğiniz Ekran kartını Alsam Bu sistem kaldırırmı ve oyunda Donma kitlenme olurmu ben şuan sisteme OC yapmadım işlemci 1.8
    Aslında Sanırım Anakartım 2x Çifçekirdeği destekliyor diye biliyorum

Şuan ki kulandıgım sistem gerçekten cok Eski 7 yıllk bilgisayar bu yeni sitem toplucam aslında 5 Milyar nakıt param war bu pc yede iyibir ekran kartı takıp Kuzenime vericem ondan size bu Bilgisayar için iyibir ekran kartı sordum yanıtlarınız için teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaZoR™ -- 28 Mayıs 2010; 16:44:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RaZoR™

Arkadaşlar bu HIS HD4770 dediğiniz Ekran kartını Alsam Bu sistem kaldırırmı ve oyunda Donma kitlenme olurmu ben şuan sisteme OC yapmadım işlemci 1.8
    Aslında Sanırım Anakartım 2x Çifçekirdeği destekliyor diye biliyorum

Şuan ki kulandıgım sistem gerçekten cok Eski 7 yıllk bilgisayar bu yeni sitem toplucam aslında 5 Milyar nakıt param war bu pc yede iyibir ekran kartı takıp Kuzenime vericem ondan size bu Bilgisayar için iyibir ekran kartı sordum yanıtlarınız için teşekürler

Alıntıları Göster
    Arkadaşım ben sistemimi yavaş yavaş toplayacağım için 4770 almıştım. Açıkçası o sistem için 4670'in fazlası gereksiz. Kendi deneyimlerimden söylüyorum boşu boşuna alma güçlü bir ekran kartı. En mantıklısı 4670 almak olur.

• quote:

Arkadaşım ben sistemimi yavaş yavaş toplayacağım için 4770 almıştım. Açıkçası o sistem için 4670'in fazlası gereksiz. Kendi deneyimlerimden söylüyorum boşu boşuna alma güçlü bir ekran kartı. En mantıklısı 4670 almak olur.

Alıntıları Göster
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-sap_hd4670_1gb_hdmi-hd4670-gddr3-1gb-128bit-ati-dx10.1-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=39732

Yukarda ki Ekran kartı Şuan Kulandıgım isitem için Yeterli olurmu Ayrıca bu ekran kartından iyi Performans alabilirmiyim Arkadaşlar ?? Eyer olur derseniz şimdi gidip alıcam

• quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-sap_hd4670_1gb_hdmi-hd4670-gddr3-1gb-128bit-ati-dx10.1-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=39732

Yukarda ki Ekran kartı Şuan Kulandıgım isitem için Yeterli olurmu Ayrıca bu ekran kartından iyi Performans alabilirmiyim Arkadaşlar ?? Eyer olur derseniz şimdi gidip alıcam

Alıntıları Göster
    Yeni sistem Topladığım zaman Bu Monitörü alıcam sizce Nasıl ??

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-gd245hq+gozluk-23.6-gd245hq-3d-%283-boyutlu%29-lcd-monitor-+-nvidia-geforce-3d-vision-gozluk/productdetails.aspx?I_ID=43927

• quote:

Alıntıları Göster
    Yeterli olur Yalnız o monitörde 3 boyutlu oyun oynamak için Nvidia ekran kartı almanız gerektiğini sanırım biliyorsunuzdur.

• quote:

Yeni sistem Topladığım zaman Bu Monitörü alıcam sizce Nasıl ??

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-gd245hq+gozluk-23.6-gd245hq-3d-%283-boyutlu%29-lcd-monitor-+-nvidia-geforce-3d-vision-gozluk/productdetails.aspx?I_ID=43927

Ne gerek var gözlükmüş 3d monitörmüş,HD4670 ile veya elinizdeki X2 işlemciyle o çözünürlükte 3D oyun oynaman imkansız,kendi ekran kartı ve kendi sistemine daha uygun bir monitör almanı öneririm,en fazla 1680x1050 çözünürlük olacak şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

Ne gerek var gözlükmüş 3d monitörmüş,HD4670 ile veya elinizdeki X2 işlemciyle o çözünürlükte 3D oyun oynaman imkansız,kendi ekran kartı ve kendi sistemine daha uygun bir monitör almanı öneririm,en fazla 1680x1050 çözünürlük olacak şekilde.

Arkadaş toplayacağı yeni sistem için sordu o monitörü. Lütfen konuyu başından okuduktan sonra cevap yazalım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

Arkadaş toplayacağı yeni sistem için sordu o monitörü. Lütfen konuyu başından okuduktan sonra cevap yazalım.

Alıntıları Göster
    SAPPHIRE HD4670 GDDR3 1GB 128Bit ATI DX10.1 Ekran Kartını Alıyorum o zman Serhat Arkadaşım Her oyunu Açarmı bu Ekran kartı Acaba Arkadaşlar ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaZoR™ -- 29 Mayıs 2010; 3:10:54 >

• quote:

SAPPHIRE HD4670 GDDR3 1GB 128Bit ATI DX10.1 Ekran Kartını Alıyorum o zman Serhat Arkadaşım Her oyunu Açarmı bu Ekran kartı Acaba Arkadaşlar ??

Alıntıları Göster
    Merhaba Arkadaşlar İnternette gezerken bu Sitedeki oyun bilgisayarlarını gordum sizinde bilginizi almak istedim sizce nasıl bu bilgisayarlar ??

http://www.alienware.com/Landings/desktops.aspx

• quote:

Merhaba Arkadaşlar İnternette gezerken bu Sitedeki oyun bilgisayarlarını gordum sizinde bilginizi almak istedim sizce nasıl bu bilgisayarlar ??

http://www.alienware.com/Landings/desktops.aspx

Alıntıları Göster
    Arkadaşım 4670'i o sisteme gönül rahatlığıyla alabilirsin. Onlar her bilgisayar tutkunun rüyasıdır (En azından benim). Ama Türkiye'de var mı ya da getiriliyor mu bilmiyorum. Zaten onun sana patlayacağı fiyata ondan daha iyi bir sistem kurabiliriz diye düşünüyorum.

• quote:

Arkadaşım 4670'i o sisteme gönül rahatlığıyla alabilirsin. Onlar her bilgisayar tutkunun rüyasıdır (En azından benim). Ama Türkiye'de var mı ya da getiriliyor mu bilmiyorum. Zaten onun sana patlayacağı fiyata ondan daha iyi bir sistem kurabiliriz diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Arkadaşımda 4670 var, oldukça memnun

• quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.