Şimdi Ara

ekran kartı seçimi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    HD4850 GDDR5 1GB 256Bit ATI Radeon DX10.1 Ekran Kartı

ATİ RADEON HD 4870 iceQ 4+ TURBO 1 GB 256BİT

sizce hangisi daha iyi arkadaşlar ve iki kartın fiyatı nedir acaba ?

• 4870 bariz 4850 den daha performslıdır . fakat şu günlerde 2side alınacak kart değil aslında.
  • Eğer alacaksan max bütçeni, sistemini ve güç kaynağını yaz.
  • amd athlon 2 çarpı 4 640 2mb 3.0 ghz
    asus amd m4a78lt-m le 760 g ddr3 1600 vga glan raid 0.1 16çarpı940 p am3
    kingston 4 gb(2x2) hyperx ddr 3 arkadaşlar bu arada bu ramin fiyatı 2 ram oldugu için 2 katı mı oluo ?
    seagate 500gb 2.0 16mb cache 7200 rpm
    akasa ak-5004p06 genesis mid tower 9 cm fanlı 600w atx 26 cm drinlikli kasa

his hd4870i 2. el 210 liraya buldum.onu almayı düşünüyorum uygunmudur ?
  • bütçem 800 tl
  • o kasaya 150lira vereceğin 200lira silverston 500w psulu kasaya ver.. (gayet şık ve kaliteli..)

200lirada 4870e verilmez bu devirde.. 160lira gibi bir para anca verilir şuan için...

Sabit diski Samsung spinpoint al hem daha ucuz hemde daha performanslıdır..

Ramin fiyatı 2siyle beraber o fiyattadır 80liraya Gskill Value var sen kaça alıyorsun bilmiyorum ama..

Anakartıda trdukkandan 120liraya Foxcoon a7da-s alabilirsiniz.. ( yada başka yerlerden 130-140liraya..)
  • ortalama 200 liraya alabileceğim en iyi ekran kaartı nedir şu an.birde hd4850 nin şu anki fiyatı nedir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Önerisi...
    16 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki sence senin dediğin 0 kartı mı almalıyım yoksa kartın 0 kadar iyi durumda oldugunu bildigim an 4870 i mi ?200 liraya
  • 4870 daha performanslıdır bari alırsanız 2. el 5770 alın yada gtx260.
  • uygun fiyata ikinci el ekran kartı alabilicegim güvenilir bi site var mı bildiginiz ?
  • 5770 fiyatları ne kadar acaba. Ve şimdi alacak olsam ne kadar idare eder ? Daha açık bi şekilde Crysis 2 de iyi bi performans sağlar mıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaMN_Y0U

5770 fiyatları ne kadar acaba. Ve şimdi alacak olsam ne kadar idare eder ? Daha açık bi şekilde Crysis 2 de iyi bi performans sağlar mıyım ?

Şuanki kartın nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

Orijinalden alıntı: DaMN_Y0U

5770 fiyatları ne kadar acaba. Ve şimdi alacak olsam ne kadar idare eder ? Daha açık bi şekilde Crysis 2 de iyi bi performans sağlar mıyım ?

Şuanki kartın nedir?

Aslında kendim için sormuyorum.Bir arkadaşım rica etti araştırmam için.En iyi buradakiler bilir dedim.Ben pcde oyun oynamayı bıraktım. Sıfırdan bir makine topluyoruz kendisine. Hani uygun fiyatlı ve idare edebileceği bi ekran kartımıdır ? Ya da varsa bu hangisidir. İlginiz için teşekkür ederim.
  • Ortada gerekli bilgiler olmadan birey diyemem max bütçesi, sistemi ve güç kaynağı en iyi kartı almada belirleyici unsurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

Ortada gerekli bilgiler olmadan birey diyemem max bütçesi, sistemi ve güç kaynağı en iyi kartı almada belirleyici unsurlar.

Max 1700 TL bütçesi varmış.Sende haklısın.İlgin için sağol ben bi kendim kazınayım bakalım
  • 4870 Gtx260danda gts450dende 5770dende iyi karttır..

900mhz Gpu 4500mhz Bellek hızına oc yaptınızmı yerinde duramayan bir karttır..

alacaksanız farklı marka başka bir yerden 2.el 160-170liraya 4870 alın..

f/p olarak en iyi kartı almış olursunuz..

Foxcoon anakart güncel bütün işlemcileri destekler..
  • Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.