peki sence senin dediğin 0 kartı mı almalıyım yoksa kartın 0 kadar iyi durumda oldugunu bildigim an 4870 i mi ?200 liraya
4870 daha performanslıdır bari alırsanız 2. el 5770 alın yada gtx260.
uygun fiyata ikinci el ekran kartı alabilicegim güvenilir bi site var mı bildiginiz ?
5770 fiyatları ne kadar acaba. Ve şimdi alacak olsam ne kadar idare eder ? Daha açık bi şekilde Crysis 2 de iyi bi performans sağlar mıyım ?
quote:
Orijinalden alıntı: DaMN_Y0U
5770 fiyatları ne kadar acaba. Ve şimdi alacak olsam ne kadar idare eder ? Daha açık bi şekilde Crysis 2 de iyi bi performans sağlar mıyım ?
Şuanki kartın nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: hapocod
quote:
Orijinalden alıntı: DaMN_Y0U
Şuanki kartın nedir?
Aslında kendim için sormuyorum.Bir arkadaşım rica etti araştırmam için.En iyi buradakiler bilir dedim.Ben pcde oyun oynamayı bıraktım. Sıfırdan bir makine topluyoruz kendisine. Hani uygun fiyatlı ve idare edebileceği bi ekran kartımıdır ? Ya da varsa bu hangisidir. İlginiz için teşekkür ederim.
Ortada gerekli bilgiler olmadan birey diyemem max bütçesi, sistemi ve güç kaynağı en iyi kartı almada belirleyici unsurlar.
quote:
Orijinalden alıntı: hapocod
Ortada gerekli bilgiler olmadan birey diyemem max bütçesi, sistemi ve güç kaynağı en iyi kartı almada belirleyici unsurlar.
Max 1700 TL bütçesi varmış.Sende haklısın.İlgin için sağol ben bi kendim kazınayım bakalım
4870 Gtx260danda gts450dende 5770dende iyi karttır..
900mhz Gpu 4500mhz Bellek hızına oc yaptınızmı yerinde duramayan bir karttır..
alacaksanız farklı marka başka bir yerden 2.el 160-170liraya 4870 alın..
f/p olarak en iyi kartı almış olursunuz..
Foxcoon anakart güncel bütün işlemcileri destekler..
Teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme