Şimdi Ara

ekran kartı sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 gün önce his radeon hd 4670 ekran kartını aldım
    ve heyecanla crysis i açtım ama oynadıktan bi kaç dakika sora bilgisayar takılı kaldı bi de nfs prostreet de böle bi şey yaptı
    geri kalan oyularda (brothers in arms: hells highway, half life 2 vs) oyunlar da böle bi sorun arkadaşlar sice bu sorunun nedeni ne olabilir
    güç kaynağından falan kaynaklı diildir inşallah
    ama ondan olsa neden öbür oyunlarda böle bişi yapmaz ki arkdaşlar
    yardımlarınız bekliorum lütfen ...
    (not: oyunlarda sorun yoktur arkadaşlarım benden alıp oynadı ve bitirdi crysis'i)

• arkadaşlar yok mu yardım edecek şimdi oynadımda diğer bi kaç oyunda da aynı şey iyaptı bunun nedeni nedir
  • Sizin de bildiğiniz gibi crysis ekran kartını çok zorlayan bir oyundur. Ekran kartının markasının resmi sitesinden güncel driver ı bulup indirin ve kurun. (His in resmi sitesinden indirmenizi tavsiye ederim) Eğer oyun açılır ve renklerde karışma vs... olursa ekran kartınızı garantiye gönderin
  • quote:

Orjinalden alıntı: AC Kırıklar

Sizin de bildiğiniz gibi crysis ekran kartını çok zorlayan bir oyundur. Ekran kartının markasının resmi sitesinden güncel driver ı bulup indirin ve kurun. (His in resmi sitesinden indirmenizi tavsiye ederim) Eğer oyun açılır ve renklerde karışma vs... olursa ekran kartınızı garantiye gönderin

yani ekran kartı sürücüsünü güncellersem sorun ortadan kalkarmı diyorsunuz ama sadece crysiste yapmıyor sorunu
  • Ram lerinizde sorun olmadığına eminseniz ve ekran kartı aldıktan sora sorunlar yaşamaya başladıysanız,sürücü güncellemek yapılacak ilk iş... Gene sorun oluyorsa ekran kartınızı garantiye gönderiniz
  • evet ekran kartının drıver'ını bir güncelle sorun yapmaya devam ederse servise götür baksınlar
  • Ati chipsetli ekran kartları nvidia chipsetlilere göre daha fazla enerji tüketirler power supply yetersiz kalıyo olabilir. ikinci bir sebepte bu tür donmalarda anakart üzerindeki kondansatörlerde şişme olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı
    5 ay önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ama ben bu ekran karıtnı az enerji tüketiyor ve ek güç girişi istemediiğinden seçtim
    bi şhye daha sorucam:
    ekran kartı driver'ını güncellerken eski driver'i silmemize gerek yok değil mi
  • hayır yok
  • Üst üste yanlışlar maaşallah...

1-Ati chipsetli ekran kartları nvidia chipsetlilere göre daha fazla enerji tüketirler

Açıklama yapmaya gerek duymuyorum, arkadaş ampermetreyi eline alıp kartları ölçmüş anlaşılan

2- ekran kartı driver'ını güncellerken eski driver'i silmemize gerek yok değil mi ,hayır yok

Özellikle Ati-Nvidia geçişlerinde mutlaka ama mutlaka driver kaldırmak hatta drivecleaner tarzı programlarla güvenli kipte tam temizlik yapmak gereklidir..Çok spesifik durumlarda bunlar yetmez formattan başka çare kalmayabilir
    nvidia ve Ati nin iki farklı kartı için bile sürücü kaldırıp dediğim yolla temizlik yapmak sistemin sağlıklı çalışması için gereklidir..Ayrıca eski karttan kalma sürücüler yeni kartı desteklemiyor olabilir. Her koşulda yeni sürücü kurmak en iyisidir

• quote:

Orjinalden alıntı: clarion

Üst üste yanlışlar maaşallah...

1-Ati chipsetli ekran kartları nvidia chipsetlilere göre daha fazla enerji tüketirler

Açıklama yapmaya gerek duymuyorum, arkadaş ampermetreyi eline alıp kartları ölçmüş anlaşılan

2- ekran kartı driver'ını güncellerken eski driver'i silmemize gerek yok değil mi ,hayır yok

Özellikle Ati-Nvidia geçişlerinde mutlaka ama mutlaka driver kaldırmak hatta drivecleaner tarzı programlarla güvenli kipte tam temizlik yapmak gereklidir..Çok spesifik durumlarda bunlar yetmez formattan başka çare kalmayabilir
    nvidia ve Ati nin iki farklı kartı için bile sürücü kaldırıp dediğim yolla temizlik yapmak sistemin sağlıklı çalışması için gereklidir..Ayrıca eski karttan kalma sürücüler yeni kartı desteklemiyor olabilir. Her koşulda yeni sürücü kurmak en iyisidir

yok yanlış anladınız heralde yeni ekran kartı takarken tabiki eski ekran kartının driverini sildim ama şimdi aldığım ekran kartının yeni driverini güncellemem için bi önceki sürümü silmem gerekir mi die sordum

• her koşuylda evet...Driver üzerine driver kurmak sağlıklı değildir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.