Arkadaşlar casper nirvana marka nb 15.6 h36 model laptoa format attım makine üzerinde 2 adet ekran kartı var geçişli ana ekran kartım intel(R) hd graphics, diğer oyun ve performans için olan ise amd mobility radeon hd5000 series makinenin ve ekarn kartlarının tüm driverlerini kurdum srunsuz çalışıyor şuan fakat ana GPU mu ati ye geçiremiyorum makinenin üzerindeki (gpu) geçirme tuşu arızalı bunun için ne yaptıysam diğer ekran kartını başlatamıyorum dxdiag tan baktığım da toplam 3791 mb gözüküyor toplamda yani ekran kartım çalışıyor sadece oyun açtığım zaman tuş arızalı olduğu için açamıyorum bu ekran kartını başlatmanın başka yolu yokmu ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Ekran kartının ayarlarından yapılmıyor mu masaüstünde
oyunun exe klasörüne sağ tıklatıp harci grafik kartıyla çalıştır olması lazım.
eğer yoksa biostan ayarlayabilirsin.grafik altında internal ve external seçeneği vardır.
ALİ DAYLANA
kullanıcısına yanıt
Arkadaylar teşekkür ederim ekran kartını hallettim fakat bu defada hdmı çıkışını lcd tv ye bağlayamıyorum hdmı görmüyor bunun için bir önerisi olan varmı bu arada ekran kartını bios güncellemesi yaparak ve de bilgisayara ultimate 64 kururak hallettim