Şimdi Ara

EKRAN KARTI SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi benım r9 280 3 gb 384 bıt ekran kartım wardı ses cızırtısından [cızırtı derken kasadan gelen degıl oyun we muzık dınlerken olan seyler] we oyun kasmasından dolayı garantıye gonderdım . yapaılamadıgından dolayı urun degısımı kararı werıldı we r9 380 2gb 256bıt kartı gonderdıler ılk takar takmaz yıne ses cızırtısı oldu pc yı kapatıp actıgımda sorun duzeldı . yaklasık 1 aydır kullanıyorum kartı ılk gunden berı anlık sanıyelık donmalar fps dususu yasıyorum 30 dk aralıklı zamanda su anda ses cızırtısı we oyunda kasmalar basladı . Hocam sımdı sızce bu kart da mı sorunlu yoksa dıger donanımlardan dolayımı arıza werıyo kart lutfen yardımcı olursanız cok cok sewınırım. dıger bılesenler zaalman z3 kasa corsaıer ws 650 psu gskıll 2*4 gb 1866mhz ram ı5 4670k işlemcı gıgabayte z97pd3 anakart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu yardımcı olacak arkadas

• recepsahin30 kullanıcısına yanıt
    Kasa içinde kaçak olabilir. Kulaklık takılı iken team speak kur en kolay öyle anlaşılıyor. Yada güç kaynağı ve onun kablolarda benim sorunum bu şekildeydi.
    Arkadaş var ise parça al dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partizan3407

Kasa içinde kaçak olabilir. Kulaklık takılı iken team speak kur en kolay öyle anlaşılıyor. Yada güç kaynağı ve onun kablolarda benim sorunum bu şekildeydi.
    Arkadaş var ise parça al dene

Sizdede mi aynı sorun vardı ya o kadar para harca paranla rezıl.ol olacak şey degıl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.