Şimdi Ara

Ekran Kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar yeni bir ekran kartı aldım Ancak ekran kayık çizgi çizgi görüntü alıyorum ekran kartını tam olarak yerleştiriyorum ama en ufak oynamada düzgün çalışırken yine aynı sorun çıkıyor kabloları değiştirdim bi türlü düzeltemedim çözüm önerilerinizi bekliyorum

• Ekran kartını 0 mı 2. el mi aldınız? Nereden aldınız?

Ekran kartının marka ve modeli nedir? PSU'nuzun marka ve gücünü biliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y-ZiyA

Ekran kartını 0 mı 2. el mi aldınız? Nereden aldınız?

Ekran kartının marka ve modeli nedir? PSU'nuzun marka ve gücünü biliyor musunuz?
    2. el sahibindenden aldım. MSI RX460 4GB OC FRISBY 450 WATLIK PSU
  • amonephis kullanıcısına yanıt
    PSU markası çok güven vermiyor ama Rx460 75 Watt civarında güç gerektiren bir kart. Ona yetebilmesi lazım.

Referans tasarım da gücünü sadece anakarttan alıyor ama bazılarının üzerinde 6 pin girişi olabiliyor olabilir. Ekran kartınızın üzerinde ek PSU girişi var mı? Ve varsa buraya ilgili PSU çıkışını bağladınız mı?
  • Kart 2. el olduğu için satan da bu sebepten satmış olabilir tabi. Garantisi olan bir kartsa garantiye göndermeyi de deneyebilirsiniz.
  • quote:

PSU markası çok güven vermiyor ama Rx460 75 Watt civarında güç gerektiren bir kart. Ona yetebilmesi lazım.

Referans tasarım da gücünü sadece anakarttan alıyor ama bazılarının üzerinde 6 pin girişi olabiliyor olabilir. Ekran kartınızın üzerinde ek PSU girişi var mı? Ve varsa buraya ilgili PSU çıkışını bağladınız mı?
    Kartın üzerinde ek güç girişi yok pci slottan besleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kart 2. el olduğu için satan da bu sebepten satmış olabilir tabi. Garantisi olan bir kartsa garantiye göndermeyi de deneyebilirsiniz.
    Garantisi vardı gönderdim fanı değiştirmişler macununu yenilemişler test etmişler sıkıntı çıkarmamış aldım geldim sonuç aynı

Sorun kartı tam anlamıyla sabitleyemiyorum tam doğru pozisyonu buluyorum sorunsuz çalışıyor en ufak kasaya dokunsan bozuluyor anlamadım gitti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Ekran KARTI Driver Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ekran kartını farklı bir bilgisayara takıp deneyin derim. Kasa sallandığındaq aynı durum oluyor mu bakmış olursunuz. Sorun ekran kartında mı yoksa anakartın slotunda mı belli olmuş olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: WolfBite

Ekran kartını farklı bir bilgisayara takıp deneyin derim. Kasa sallandığındaq aynı durum oluyor mu bakmış olursunuz. Sorun ekran kartında mı yoksa anakartın slotunda mı belli olmuş olur.
    Aynen bende öyle yapmayı düşünüyorum 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anakartınız modeli nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: General Darknes

Anakartınız modeli nedir ?
    Afox ih55-ma3

• O slotta daha önce başka bir kart takılı miydi? Bir ihtimal Psu da vadesini doldurmuş yeterli güç sağlayamıyor olabilir

• quote:

O slotta daha önce başka bir kart takılı miydi? Bir ihtimal Psu da vadesini doldurmuş yeterli güç sağlayamıyor olabilir
    Vardı Nvidia 9800 GT vardı onu taktığımda sıkıntı olmuyor çalışıyor

• Kablodan yapabilir ama kart eski bir modelse gpu da sorun olabilir

• frozonfear kullanıcısına yanıt
    Kabloları değiştirdim bi sonuç vermedi 😞

farklı bir görüntü çıkışından görüntü almayı deneyin hocam. yinede düzelmezse malesef kartınız sorunlu gibi gözüküyor.
  • frozonfear kullanıcısına yanıt
    Sorun anakarttada olabilir çünkü kartı başka makinede denedim çalıştı sıkıntısız benim anakartımda bi düzeliyor bi bozuluyor sürekli ekran kartını düzeltiyorum

oda olabilir hocam
  • Anakartın 4 pin güç girişinde sıkıntı olabilir. Oradan çektiği güç yetmiyordur büyük ihtimal ekran kartına.
  • Anakartı ters çevir hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.