Bildirim
ekran kartı sorunu ?
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
256 olduğuna eminmisin? Belki Anakartta 128 O/B vardır. onu kullanıyodur. ama nasıl düzelteceğini bilmiyorum doğrusu. -
slm dostum payalaşımlı falan ise ramden kullanarak maximum 256 çıkıyor dur .Tahminen 128/256 genişlemelidir kullanırken ramden artırma yapıp raminizi kullanıyordur -
arkadaşlar tabiki bunlar benim de aklıma geldi ve özelliklerinede baktığım da onboard ama 256 mb olduğunu biliyorum... aldığım yere bu x marka dizüstü pc nin neden böle yaptığını sorduğum da merkez toptancıya sormuşlar tamamen vistadan kaynaklanıyor falan dediler (bana garip geldi) xp kurduğumuz da sorun olmayacagını sölediler .... bi yorumu olan varmı?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- disk hataları onarılıyor tamamlanması bir saatten fazla sürebilir çözüm
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- onarımlar deneniyor
- java error code 1603
- american megatrends nedir
- bilgisayar hızlandırma
- video boyutu küçültme
- internetim çok yavaş
- secure boot nedir
- pc otomatik kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X