Şimdi Ara

ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir palit 8500gt sonic ekran kartı aldım ve son driverlarını yükledim. Sorunum oyunlara girince bazı grafiksel hatalar oluyor fakat bu hatalar her oyunda olmamakla birlikte oyunların bazı kısımlarında çıkyor. Sorun ekran kartındamnı yoksa sistemdenmi kaynaklanıyor acaba yardımcı olursanız sevinirim.

spiderman 3 de:
    http://img123.imageshack.us/my.php?image=spiderrs7.jpg

nfs de:

http://img408.imageshack.us/my.php?image=nfsxu3.jpg

• ekran kartı gibi görünüyo. genelde ekran kartına bağlı oyunlarda mı oluyo ona bi bak sonra ekran kartının sıcaklığını gosteren prog var mı herhalde vardır sıcaklığına bak ... fox olması lazım ısı olcen program cdden çıkması lazım hatta.
    sendeki olay sanki boyle overclok yapmıssın alet fazla ısınmıs gibi görünüyo. ekran kartı fanı dönuyo mu bak... sıocaklık normalse farklı driver kur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dred -- 15 Eylül 2007; 21:56:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dred

ekran kartı gibi görünüyo. genelde ekran kartına bağlı oyunlarda mı oluyo ona bi bak sonra ekran kartının sıcaklığını gosteren prog var mı herhalde vardır sıcaklığına bak ... fox olması lazım ısı olcen program cdden çıkması lazım hatta.
    sendeki olay sanki boyle overclok yapmıssın alet fazla ısınmıs gibi görünüyo. ekran kartı fanı dönuyo mu bak... sıocaklık normalse farklı driver kur bence.

Bozukluk bazı oyunlarda oluyo bazılarında ise normal hiç bir sorun yok kartın sıcaklık değerleri max 65 civarlarına çıktı kart optimum değerlerinde çalışıyo bilgisayarı formatlıyıp bi denemeyi düşünüyorum inş. olur.Driver olarakta Nvidia nın sitesinden son sürümü yüklemiştim.
  • cddideki driverı kur bi bak bence formattan once. bi de sadece bu iki oyunda mı oluyo? oyunlarda problem mi var acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    LAPTOP EKRAN SORUNU
    12 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.