Şimdi Ara

Ekran Kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bende Ati Radeon x1550 Pro 512 MB bi ekran kartı var fakat bir türlü driverini bulamıyorum internetten indirdiğim driverlarlada tanımıyor. Yardımcı Olabilirmisiniz acaba

• http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

Burada gerekli sürücüleri bulabilirsin. Sorununu biraz açarsan yardımcı olabiliriz.
  • sorun tam olarak driveri tanımaması gönderdiğin linkleki driverı seçip kurdum fakat bi türlü tanımıyor everest le baktığım zaman x1550 olarak gösteriyo driveri ekran kartı kırmızı renkli ama atinin sitesinden x1550 driverini kurduğum zaman kabul etmiyor ekran kartı yeni sayılır bi arkadaştan almıştım hiç kullanmamış cdsi falan da olmadığı için internetten aramak zorunda kaldım dediğin linkten tekrar indiriyorum ama olacağını sanmıyorum.
  • malesef o da olmadı x1550 olarak görüyor fakat sonunda yüklenemedi diyor. offffff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_korkmaz_90 -- 17 Ekim 2009; 12:41:46 >
  • aynı sorun bndede war ya offf
    cd sinden kurdum olmadı netten indirdim kurdum olmadı ark dedi x1300 dene
    onu denedim oldu tekrar format attım şimdi x1300 üde kabul etmio x1550 ide kurarken böyle bi donanım yok die hata verio
    lütfen bi çözüm bulun kafayı yicem
  • beyler hadi bi yardım ya xS
  • ben de tam konu açacaktım arkadaşlar lütfen biri yardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Ekran KARTI Driver Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • setup dosyayı çalıştırmak yerine aygıt yöneticisinden tanıtmayı deneyin
  • fanı dönmüo o ekran kartının bea yeni alıcam ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.