Şimdi Ara

Ekran Kartı Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşletim sistemim xpydi ve 512 mb ati x1550 ekran kartım vardı paylaşımsız .Burda sorun yok.Windows 7 yi yükleyince ekran kartım 256 paylaşımlı oldu .Güncellesemde driverları ne yapsam olmadı . Rammi eksik kaldı acaba .Yardım edebilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: lordeomer

İşletim sistemim xpydi ve 512 mb ati x1550 ekran kartım vardı paylaşımsız .Burda sorun yok.Windows 7 yi yükleyince ekran kartım 256 paylaşımlı oldu .Güncellesemde driverları ne yapsam olmadı . Rammi eksik kaldı acaba .Yardım edebilirmisiniz?

Merhaba kardeşim

Ayrılmış video belleğine bakarsan 512 mb gözükür sen en alttaki paylaşılan video belleğine bakmışsın

Toplam kullanılabilir grafik belleğin 750 mb falan olsa gerek
  • Hayır kardeşim . Mesela pes oynarken sistem özelliklerine bakıyorum settingsten ordada 256 yazıyor ama benim xp deyken 512ydi. Windowsda paylaşımlı oldu . Bütün driverları yükledim denedim 64 bit, 32 bit ne varsa yok olmuyor.
  • sen diyosunki ekran kartım xp 512iken w7 de 256mb ye düştü ozaman senin kartın paylaşımlıymiş xp de ram kullanım miktarı az olduğu için ekran kartı almış. W7 ye gecince ram yetersiz kalmışki heralde düşmüş 256 ya. Ram miktrn nekadar. Sistemini yaz tam olarak
  • 2 gb ram
    İntel dual pentium 2.00ghz
    512 ekran kartı x1550 ati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordeomer -- 17 Aralık 2011; 14:01:08 >
  • dur daha kesin bişey yok everest le ekran kartına detaylı bak. Benimki varsaym. Belkide başka sorun vardır.
  • x1550 nin hyper memory ile sistemde ne kadar bellege ihtiyac varsa o alana kadar ram kullanır ve boyutunu arttırır. sizin kart 256 imis... 256 xp de aliyormus. win7 de 768 mb almis... goruntu bunu gosteriyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.