Şimdi Ara

Ekran Kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ASUS M50SA sahibiyim geçen hafta Win7 64bit Home Premium kurdum tüm driverlar güncel fakat herhangi bir oyun açtığımda oyunun grafikleri karışıyor birbirine giriyor, sorun ısısal değil formattan önce pcyi temizlemiştim ekran kartının driverında problem oldugunu düşündüm asusun sitesinden eski driverı indirdim fakat arşiv bozulmus dosyaları çıkaramadım :( şimdi eski de olsa uyumlu bir driver arıyorum sizce doğru yoldamıyım yardımcı olursanız sevinirim... ekran kartım Ati Mobility Radeon HD 3650

• Yapacağınız doğru davranış bilgisayarınıza 32 bit windows sürümü yüklemek olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MultiCore -- 4 Haziran 2012; 17:06:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih9478

Yapacağınız doğru davranış bilgisayarınıza 32 bit windows sürümü yüklemek olacaktır.

Böyle bir durumda yedeklemem gereken çok dosya var suan için daha kolay bir çözüme ihtiyacım var malesef :/
  • Daha kolay bir çözümün olduğunu düşünen arkadaşım varsa buraya yazsın
  • Söylemeyi unutmuşum bir hafta öncesinde 32bit Ultimate kullanıyordum Nvidia Physx kuruluydu pcde onu kaldırmıştım tüm sorunlar o zaman başladı tekrar kurmayı denesemde düzelmedi :(
  • Bilgisayarınızın özelliklerine baktım. 64 bit destekleyecek kadar güçlü bir bilgisayar değil. Siz neden 64 bit kurmuştunuz?
  • Elime o geçti ondan kurdum :)

Sorunu Atinin 11.12 sürümünü yükleyerek çözdüm yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler. İyi Forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.