Şimdi Ara

Ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde bilgisayarımın içini temizlerken işi biraz abarttım ve her parçayı söküp parçalarına ayırıp temizledim :) Bunu yaparken ekran kartı ile fanıda birbirinden ayırdım. Bunların arasında ısı alış verişi için soğutma macunu varmış bu iki parçayı ayırınca ordaki macunun eridiğini sandım ve temizledim. Bir arkadaş orası boş kalmasın en azından termal macun sürmemi söyledi fakat hiç bir işe yaramadı. Crysis 3 , Tomb Raider gibi yeni çıkan oyunları oynarken ekran kartı ısım 65-70 arası kalıyor aşağı inmiyor. Ne yapmalıyım ?

• Hiç ellemeden bilgisayar hastanesine götürmeni tavsiye ederim.Oraya onun özel macunundan sürecekler.
  • Yanlışlıkla 2 konu açmışım diğer konuda termalpad almamı önerdiler. İşe yarar mı ve nereden bulabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friayn -- 6 Nisan 2013; 15:51:30 >
  • Boyutunu öğrendikten sonra Budaki gibi internetten nerede satıldığını öğrenebilir veya internetten satın alabilirsin.
  • Ekran kartı için gerekli boyutu nasıl öğrenebilirim ? Ayrıca internetten baktım fakat elden almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friayn -- 6 Nisan 2013; 17:29:36 >
  • Vatan Compulter gibi yerlere gidersen onlar sana en iyi şekilde yardımcı olurlar.Ürünüde temin ederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R410

Vatan Compulter gibi yerlere gidersen onlar sana en iyi şekilde yardımcı olurlar.Ürünüde temin ederler.

Peki hocam teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    LAPTOP EKRAN SORUNU
    12 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.