Şimdi Ara

EKRAN KARTI SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben toshiba C855 kullanıyorum ekran kartında bi sorun vardı bende garanti kapsamında toshibanın yetkılı servisine gönderdim onlarda ekran kartını değiştirip bana geri verdiler bılgısayarı alıp eve geldiğimde normal bi şekilde acıldı ama oyunlara gırmek ıstediğimde bana ekran kartının yetersiz oldugununa dair hata verdi ekran kartı ayarlarna bakmak ıstedim ancak ekran kartına dair bi bilgi yoktu nedenini bi türlü anlayamıyorum yardım edermisiniz?

• Aldiginiz hatada tam olarak ne yaziyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpha blending with D3DFMT_A16G16R16F is not supported, which is required to run this game... ekran kartında sorun cıkmıstı bugun degıstırdm ne yaptılar bılmıyorm ama sorun cıkıyor
  • Cpu-z programini indirip ekran kartini bu yazilimla kontrol edin

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal4134

arkadaşlar ben toshiba C855 kullanıyorum ekran kartında bi sorun vardı bende garanti kapsamında toshibanın yetkılı servisine gönderdim onlarda ekran kartını değiştirip bana geri verdiler bılgısayarı alıp eve geldiğimde normal bi şekilde acıldı ama oyunlara gırmek ıstediğimde bana ekran kartının yetersiz oldugununa dair hata verdi ekran kartı ayarlarna bakmak ıstedim ancak ekran kartına dair bi bilgi yoktu nedenini bi türlü anlayamıyorum yardım edermisiniz?

bilgi yok dediğin için klasik olarak driveri yükle dicem :D yüklü değilse aygıt yöneticisinden bak göruntü bağdaştırıcılarına bide hangi oyunda böyle ? sadece o oyundamı başka oyunlardada veriyormu bu hatayı ? belkide tam oturmamıştır yerine ekran kartı

• quote:

arkadaşlar ben toshiba C855 kullanıyorum ekran kartında bi sorun vardı bende garanti kapsamında toshibanın yetkılı servisine gönderdim onlarda ekran kartını değiştirip bana geri verdiler bılgısayarı alıp eve geldiğimde normal bi şekilde acıldı ama oyunlara gırmek ıstediğimde bana ekran kartının yetersiz oldugununa dair hata verdi ekran kartı ayarlarna bakmak ıstedim ancak ekran kartına dair bi bilgi yoktu nedenini bi türlü anlayamıyorum yardım edermisiniz?

Sorunun cozumu ekran karti driverini guncellemek. Ekran karti modelini ogrendikten sonra o modelin driverini arayip yuklerseniz sorun kalmaz.

• denicem bunu tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustix619

quote:

Sorunun cozumu ekran karti driverini guncellemek. Ekran karti modelini ogrendikten sonra o modelin driverini arayip yuklerseniz sorun kalmaz.

evet aygıt yöneticisi göruntü bağdastırıcısına gir ekran kartına sağ tıkla güncelle de veya serviste kurmadılarsa driverini ekran kartının cdsi ile kurabilirsin

• aygıt yöneticisi kurmadıkları ıcımı bılmıyorum ama gozukmuyor
  • quote:

aygıt yöneticisi kurmadıkları ıcımı bılmıyorum ama gozukmuyor

Bi sekilde ekran kartinizi ogrenin. Aldiginiz yerde ucretsiz ogrenirsiniz saniyorum.

• quote:

biosa girip defult ayara getirip saveleyip sorunu çözebilirsiniz tahminimce buna benzer sorunu arkadaşımın başına gelmişti ve bu şekilde halletmiştik bir deneyin isterseniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.