Şimdi Ara

EKRAN KARTI SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende Asus p5kpl-am se DDR2 anakart 2GB ram ve core 2 quad q8400 işlemci var. Daha dün Asus r9 280x aldım. Driverini indiriyorum indirdikten sonra pcyi yeniden başlatıyorum ekran kartını algılıyo pc. CSGO da full lowda 50-100 fps alıyorum gerçekten çok komik. sizce sebebi ne olabilir? bide DDI sürümü 10.1 olarak görünüyo
     EKRAN KARTI SORUNU

• o sisteme gore cok kuvvetli kart almissin faydasini goremeyebilirsin islemciye overclock yapmaz ve 2gb ram daha eklemezsen.eski kartin nvidia miydi?kart degisimlerinden sonra format atmak iyi olur derler.surucuyu de 14.4 kur bence.
  • 2 gb daha ram alıcam bugün ve diğer ekran kartı nvidia geforce 210. ekran kartını taktıktan sonra format attım driverini yükledim böyle oldu
  • Gta 4 ve Crysis 2 gibi oyunlarda ekran kartı ayarlarını yükseltilemiyor yani sanki ekran kartı yok gibi davranıyor pc. Sorunu bilen yokmu arkadaşlar?? acill
  • quote:

Orijinalden alıntı: fdsafdsafsd

Arkadaşlar bende Asus p5kpl-am se DDR2 anakart 2GB ram ve core 2 quad q8400 işlemci var. Daha dün Asus r9 280x aldım. Driverini indiriyorum indirdikten sonra pcyi yeniden başlatıyorum ekran kartını algılıyo pc. CSGO da full lowda 50-100 fps alıyorum gerçekten çok komik. sizce sebebi ne olabilir? bide DDI sürümü 10.1 olarak görünüyo
     EKRAN KARTI SORUNU

Hocam aynı işlemciyle GTX670 ve 680 kullandım.Gayet de memnun kaldım.İşlemciye 200-300 mhz overclock yapsanız yeterli geliyor.BF4'te,Far Cry 3'te denedim. 3770K gtx670/680 ile bu oyunlarda benzer fps leri aldım.İnsanların abarttığı ve konu uzayınca abartılacağı kadar problem olmayacaktır.YANİ DAR BOĞAZ YAPIYOR DİYENLERİ DİKKATE ALMAYIN. BF4'te,Far Cry 3'te sıkıntı olmuyorsa,oynadığınız o oyunda sıkıntı olma ihtimali yok.

Konuya gelirsek 64 bit işletim sistemi kurup da 2 gb ram kullanırsanız tabii ki takılmalar yavaşlamalar olacaktır.Rami en az 4GB yapmalısınız.Tertemiz sistem kurmalısınız. ".45 ACP" hocamın da dediği gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 4 Kasım 2014; 15:24:56 >

• Darbogaz oluyor. O islemci ve bellek ile o kartı kullanamazsin. O.C dene bi bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GTS91 -- 4 Kasım 2014; 15:17:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 64 bit sistemi daha yeni kurdum. dün akşam taktım ekran kartını driverini yükledim ve gta 4 açtım ama gta 4 ün grafik ayarları değiştirilemiyordu. sorun nerden kaynaklanıyo?
     EKRAN KARTI SORUNU
  • Sorunu bilen yokmu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.