Şimdi Ara

Ekran kartı sorunu acil.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sapphire ati radeon 9800 prom var. geçen gün pes5 oynarken görüntüde bir sapıtma oldu ve o gün kasa fanlarımdan birinin bozulmuş olduunu farketttim. daha sonra o fanı düzelttim ancak ekran kartımda olduğunu düşündüğüm bazı sorunlar var. ama emin olmadan yeni bi ekran kartı almak istemiyorum. mesela win xp de bazı yerlerde mesela download yaparken çıkan pencerede dosyanın uçtuğu yer pembe çıkıyo. veya masaüstü / screen saver ayarlarını yaparken temsili monitörün arkası pembe çizgili oluyo acaba sorunum nedir bi bilen varmı. kartta ısınmadan dolayı bir problem olsa makinanın kendini kapaması lazım bi arkdaşda ööle olmuştu. ekran kartı yanmış olsa hiç bi şekilde görüntü vermezdi sorunu bi anlasam ona göre çözüm üreticem. eğer düzeltemezsem x1600pro hakkında ne dersiniz?

• ekrankartının driverin tekrar kur
  • ekran kartı driverını tekrar kur ve sen ve o pembe çizgiler monitördende çıkabilir
  • Ayni kart bende de var. Atinin 6.4 driverini yükleyince bende bazi sorunlar yasadim. Özellikle media playerdan video seyrederken. Iki üc rengin karisimi olarak görüyordum herseyi. Sorunun Driverdan kaynaklandigina emin olmak icin, bir kart daha var, 9800 XL, onu da denedim. Sonuc ayni.

Sonra iki karti 6.3 driveri yükleyerek denedim. Hersey normal, hala da sorunsuz kullaniyorum.

Farkli driverlar dene bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganza -- 4 Mayıs 2006; 19:59:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: doganza

Ayni kart bende de var. Atinin 6.4 driverini yükleyince bende bazi sorunlar yasadim. Özellikle media playerdan video seyrederken. Iki üc rengin karisimi olarak görüyordum herseyi. Sorunun Driverdan kaynaklandigina emin olmak icin, bir kart daha var, 9800 XL, onu da denedim. Sonuc ayni.

Sonra iki karti 6.3 driveri yükleyerek denedim. Hersey normal, hala da sorunsuz kullaniyorum.

+1

• bende 6.4 kurdum ama sorun çıktı ati nası driver yapıyo anlamak zor şimdi pembelikler gitti ama scroll yaparken sayfa kesik kesik geliyo... çıldırcam.
  • fifa world cupı kurdum az önce requires hardware graphics accelaration die hata verio. 6.3 ü kurdum herşey düzelmiş gibiydi ama hala scroll yaparken hata verio acaba bi format atsam işe yararmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: giresunlu84

fifa world cupı kurdum az önce requires hardware graphics accelaration die hata verio. 6.3 ü kurdum herşey düzelmiş gibiydi ama hala scroll yaparken hata verio acaba bi format atsam işe yararmı?

format falan atma durup dururken. Driver düzgün yüklenmemis, Tamamen kaldirdigindan emin ol ve yeniden baslatmadan yeni driveri kurma.
  • yok imkanı yok olmuyo herşeyi denedim ama olmuyo durup dururken drivera noolurki oyun oynarken görüntü bozuldu soora her yerde garip şeyler çıkmaya başladı pembemsi şeyler oluyo
  • ya ekran oyunlarda kare kare parçalara bölünüyor menülerde sorunun nedenini bilen varmı acaba ekran kartında mı sorun yoksa pcde başka bi yerde mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: viper05

quote:

Orjinalden alıntı: doganza

Ayni kart bende de var. Atinin 6.4 driverini yükleyince bende bazi sorunlar yasadim. Özellikle media playerdan video seyrederken. Iki üc rengin karisimi olarak görüyordum herseyi. Sorunun Driverdan kaynaklandigina emin olmak icin, bir kart daha var, 9800 XL, onu da denedim. Sonuc ayni.

+1

• O kartı ben alayım sana 9550 vereyim olmazmı?
  • 1:Driver sorunu var
    http://www.omegadrivers.net/
    adresinden ati omega driver indirip yeniden yukleyin(tabii eski driveri sildikten sonra)
    not:bu driver ati tarafinda cikarilan resmi driver degildir fakat en iyisidir cekinmeden yukleyebilirsiniz..
    2:monitor veya monitor kablosunda hata var..
    bilgisayarinizi baska bir monitorde deneyin..
    3:powersupply de hata var...
    duzensiz dalgali elektrik gelirse...en son olasilik.
    satin almadan once baska bir powersupply ile test edin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.