Şimdi Ara

EKRAN KARTI SORUNU ÇÖZÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bilgisayarımı daha alalı 1 ay oldu asus k52jc ekran kartı nvidia geforce 310m bu sabah bilgisayarı açtığımda mavi ekran çıktı ve pc reset attı açıldığında pc ekran kartını tanımıyordu nvidia control paneli açmayı denedim grafik algılanmıyor yazdı güncel yazılımları indirdim onlarda algılanmıyor yazıp kurulmadı yapmadığım şey kalmadı google dan baktım çoğu kişide de ayı sorun olmuş ve neredeyse herkesin ekran kartı nvidia neyse önce bilgisayrıma sağ tıklayıp özellikler ordanda aygıt yöneticisine geldim orada video bağaştırıcılarının üzerinde soru işareti vardı bende ona tıklayıp sürücüyü güncelleştir dedim karşıdan yükleme yapıp reset attı sorun çözüldü sizinde aynı sorununuz varsa bunu deneyebilirsiniz ama diğer mavi ekran hataları için bişey diyemiycem

• Sorununuz devam ederse garanti kapsamında değişim talep edin daha problemsiz bir ekran kartı da isteyebilirsiniz.
  • benim pc intel core i3 aygıt yöneticisine girdiğimde orada grafik bağdaştırıcılarında nvidia yerine intel hd graphics diye bişey var acaba bununla nvidia çakışıyor olabilirmi internetten araştırdım birinin daha başına aynı sorun gelmiş ekran kartı ve işlemcisi benimkiyle aynı mesajı aşağıda
    .Bende nvidia 310M ekran kartı var.notebooku 1 ay once aldım,yanında gelen cd ile driverleri kurdum.problemsiz calısıyordu ve call of duty 5 ekran kasılmadan calsıyordu.daha sonra internette gezindigim sırada bilgisayar kitlendi,ekran gitti.bastan baslattım.kaspersky ile C'yi ve D'yi tarattım,hiç bi sey cıkmadı,temiz.fakat sımdı cod 5 kasıyor,cok eskı oyunlar dahı problemlı calısıyor.pilin sarj omrude nerdeyse yarı yarıya azaldı.'nvidia denetim masası'na girmek istedıgımde 'sisteminizde nvidia grafık kartı algılanamadı' uyarısı geliyor.görüntü bagdastırıcılarına giriyorum orada sadece intel HD graphics gorunuyor.ne oldu anlayamadım yardımlarınızı beklıyorum.

• aynı sorun bendede vardı bios ayarlarından oluyormuş pcyi aldığım yere götürdüm servise biosunu ayarladık dediler.
    düzelttiler şimdilik bir sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_şen -- 13 Ocak 2011; 20:48:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.