Merhaba arkadaşlar herkese kolay gelsin benim sorunum şu ne yapsam etsem bir türlü beceremedim amd a10 5800 k işlemci kullanıyorum bildiğiniz üzre üstünde onboard ekran kartı mevcut ekstradan amd7800 series ekran kartım var formattan sonra her zamanki gibi yüklediğim sürücüleri yükledim fakat sadece 7800 ekran kartını görüyor pcle oluyor galiba onboard ekran kartını görmüyor normalda görmesi gerekiyor f2a85-v asus anakartım 16 gb 2133 mhz ramım var bu sıkıntı neyden kaynaklanıyordur bi fikri olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler kolay gelsin.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Merhaba ,
Aygıt yöneticisine girdiğinde görüntü bağdaştıcılarının altında neler var ? Printscreen atabilir misin ?
masaüstü bilgisayarlarda hem onboard hemde harici ekran kartını beraber göremezsin. harici ekran kartını çıkarır onboarda takarsın bu sayede donanım aktif olur. yanlış biliyorsam lütfen diğer arkadaşlar düzeltsin. o dediğin şekil notebooklarda oluyor
İşlemcinin özelliği bu dual ekran kartı a10 5800 k işlemcim var aynı şekilde aynı bilgisayarı masaüstü bilgisayarı topladı fakat onda çift ekran kartı kullanıyor acaba sorun bendemi yoksa arkadaşımmı beni kandırıyor çözemedim
Ekstra olarak harici ekran kartını çıkarttığım taktirde onboard ekran kartınıda görmüyor ordada bi sorun var galiba
ekran kartı takılı iken onboard ekran kartı aktif olmaz ekran kartını sökünce otomatik aktif olur ana karttaki girişe takarsın ekranı gözükür. sende gözükmüyorsa bozuk olabilir veya bios dan kapalıdır.