Şimdi Ara

Ekran kartı sorunu xfx radeon hd6870

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle ilk defa konu açıyorum bi yanlışım hatam olursa affola... Sorunuma geçicek olursak ekran kartım dengesiz bi şekilde sistem boştayken yük biniyor modeli xfx radeon hd6870 bianda gpu saati 900 bellek saati 1050 yani sona dayanıyor fan falan zaten haddinden fazla hızlı dönüyor sonra bianda normale dönüyor gpu saati 100 bellek saati 150 oluyor virüs ihtimali yok 3 defa formatlandı bilgisayar toplanalı 2 sene oldu ilk başlarda böyle birşey yoktu ama sonradan olmaya başladı. Ekran kartı biosunu güncelliyeyim dedim ATIWinflash la ondada "SubsystemIDs mismatch" diyor o yüzden kendi biosunu editledim fan hızını falanda dereceye göre ayarladım ama benim ayarladıgım fan hızına görede dönmüyor yine kendi kafasına göre dönüyor manuel ayarladıgım zaman bu seferde ısınma meydana geliyor haliyle anlayamadığım bi şekilde karta 5-10 saniyede bir yük biniyor anlık olarak 2-3 saniye sürüyor geri düzeliyor sonra tekrar aynısını oluyor anakarttan TPU özelliğini kapatıyorum yine aynı belki performanstandır diye hatta kapattıgımda daha kötü oluyor :) power supply mi yetmiyor acaba diyorum oda 600W biosuda güncelledim yine aynı benim bilgisayardan daha düşük özelliktekiler 4K video yu sorunsuz oynatıyor ama benimki sorunsuz degil hafif hafif kasıyor komple bilgisayar özellikleri ;

Windows Embedded 8.1 industry pro 64 bit
    GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    AMD FX(tm)-4100 Quad-Core Processor 3.60 GHz
    XFX radeon HD6870 1 gb 256 bit
    m5a99x evo (anakart)
    nrp-vc603 600w Power Supply

başkalarında cpu yu %20-30 arası kullanırken 4K videoda bende cpu %90 larda geziyor sanki ekran kartını kullanmıyor direk işlemciye yük bindiriyor gibi ara ara düzeliyor görüntü fan yavaslayınca anlıyorum o ara sanırım nedensiz yük bindirmesi duruyor ama sonra yine hafif hafif kasmaya devam ediyor buda resimleri buyrun;

Yardımcı olursanız çok sevinirim artık kafayı yemek üzereyim şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joimax -- 8 Haziran 2015; 1:44:39 >

• Up up up yok mu yardımcı olabilecek birisi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS GTX 670 2GB EKRAN KARTI
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.