Şimdi Ara

Ekran kartı sorunum var lütfen CVP veriniz !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar öncelikle sistemimi yazim:
    intel 775 pin e5700 dual core 3,0 ghz işlemci
    toplam 3 gb ram 1 gb bir slot 2 gb bir slot şeklinde
    anakartım GA-G41M-Combo (rev. 2.0)
    psu: everst ESP-1660A 400W
    yazı biraz uzun olabilir lütfen okuyunuz
    Arkadaşlar sorunumu söylüyorum benim birtane ekran kartım var nvida geforce gt 9600 model ben bu ekrankartını bağladım ve 6 pin power girişinide bağladım bilgisayarı başlattım sorunsuz açıldı ve driverini sitesinden window7 32 olarak indirip kurdum pc kendini yeniden başlattığında masaüstü gelirken birden ekran atari oyunu gibio oluyor yani her şey pixel pixel oluyor ve pc kendini kapatıyor. güvenli kipte açıyorum driveri siliyorum pc normale dönüyor. tekrar kurduğumda gene aynı sorun karşıma çıkıyor.
    denediğim çözüm yolları;
    windows xp/7/8/8,1 tüm işletim sisteminde denedim aynı sorun
    ekran kartını arkadaşımın evine götürüp denedim sorunsuz 3 saat boyunca cod mw3 oynadık
    anakartıma arkadaşımın ekran kartını takıp denedim slotta problem yok ekran akrtını gördü ve 1 saat boyunca fifa oynadım
    bios güncelledim sorunsuz güncellendi ama hala aynı lütfen yardım edin

• Başka bir driver kurun yada 6 pin kablosuna enerji geldiğinden emin olun.
  • Anakarttaki psi x girisini dis fircasiyla guzelce temizleyin birde bios pili eskiyse onuda degistirin. Pc acilista herhangi bir uyari veriyomu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • temizledim iyice anakart açılışta ekran kartı model ve ram boyutunu yazıyor yani 6 pinde sorun yok eski ekran kartınıda çalıştırıyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.