Şimdi Ara

Ekran kartı sürücü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar beım ekranda bi sorunum vardı.dedilerki driverı tekrardan yükle düzelir yükledim ama şimdide böyle bi hata veriyor ne yapmalıyım????

Ekran kartı sürücü sorunu
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• kart nedir ? sanırım eski bir sürücü indirmişsin veya son sürücü bile yüklediğin direcx'i desteklemiyor
  • d3d donanım cihazı yapılandırılamadı , lütfen direct x sürümünü yada görüntü kartını kontrol edin hatası vermiş.

çıkan ekranda karşına

direct draw hızlandırması: etkin / DEVRE DISI BIRAK/
    direct3d hızlandırması : etkin /DEVRE DISI BIRAK/
    AGP doku hızlandırması :kullanılamaz

yapmalısın eğer olmuyorsa ekran kartını en son güncelini ve direcx güncelini yükle yukarıdakileri uygula...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THESİMPSON -- 20 Ağustos 2008; 13:14:05 >
  • Ekran Kartı : nVidia Ge-Force FX 5500

directx 9.0c ve ekran kartınıda güncelledim etkin-DEVRE DIŞI BIRAk da olmuo zaten resimde ghörüyorsunuz.şimdi ne yapıcam??formatta atılmıo viamraıd.sys bulunamadı dio formatta o sorun var offf!!!!!!ŞU YENİ ÜYEYE Bİ YARDIIIIMMM :( :(
  • directX 9.0a veya b kur sürücüler görmez zaten shader model destekleemiyor
  • directx 9.0b yide yükledim yine aynı sorun yine aynı sorun.pcye bugün format attım yine düzelmedi.nVidia Ge-Force FX5500 kullanıcısıyım.onun son güncellemesinin linkini bir atsında bide sizin dediğinizi kullanayım.Windows XP Home Edition SP1 cdsiyle format attım.o (Etkin/DEVREDIŞI) da olmuo ne yapıcam yaaw çıldırcam şimdiiiii!!!!
  • Buradanhttp://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

Option 2: Automatically find drivers for my NVIDIA products. PRERELEASE yazan yerdeki
    grafik drivers'e tıklayın. Doğru sürücüyü indirebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olmuyorr olmuyorr acaba diorumda ben bunları yüklerken yanlış çıkatma yerimi yazıoyorum yani varya hani setuptayken C:/Nvidia/ ya çıkartıyo dosyaları başka yer mi olcak yoksa bilen yada daha farklı bir düşüncesi olan lütfen yazıp bana yardımcı olsun
  • yok mu başka fikri olann??????????
  • via çipset sürücülerin yüklümü ??? AGP yi ve ekran kartını bu yüzden görmüyor olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.