Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar r9 380 4 gb 256 bit 600 tl alsam mı fiyat nasıl birde kullandığım işlemci fx 6100 ekran kartı shappire 7850 2gb olanı sizce fps katkısı ne kadar olur

Ekran Kartı Tavsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakupeskn -- 8 Ekim 2016; 15:17:50 >

• 7850 iyi kart bence işlemciyi değiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RPDiFOR

7850 iyi kart bence işlemciyi değiştir

+1 kesinlikle.

Ya da alacaksan rx470 al ki farkı gör iyice.
  • overclock da yapmiyorsan islemcin 380'e yetersiz gelir.ben o karti oc'li 8320'de kullaniyorum anca yetiyor.470 filan kulliyen olmaz anca i5 6500 ile degistirirsen islemcini olur.
  • İşlemci R9 380'e yazık eder, önce işlemciyi değiştirin bir sonraki upgrade'iniz RX 470'e olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemciyi overclockla 4ghz'e zorlasan bile ekran kartı darboğaz yapar gibi geliyor bana. Gereksiz bir masraf olur. İşlemciyi değiştirmen daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAnormaly -- 8 Kasım 2016; 13:48:52 >
  • TheAnormaly kullanıcısına yanıt
    dostum şimdi deneme amaçlı bir arkadaştan rx480 alıp sistemime taktım ve işlemcim 4,10 seviyesinde daha fazla çıkınca sistem karasız çalışıyor reset atıyor felan filan sebebini bilmiyorum bilen yardımcı olabilir valla gta5 oynarken tüm ayarlar sonda açık herşey 1080p de rx480 %100 çalışırken fx6100 4,10 hızında %60 ve 70 arası çalışıyordu msı afterburner tarafından şimdi bu darboğaz yaptığı anlamınamı geliyor yoksa ekran kartının %100 kapasite ile istediği veriyi %60 70 kapasite ile karşıladığı anlamınamı gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı TAVSİYE
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakupeskn

dostum şimdi deneme amaçlı bir arkadaştan rx480 alıp sistemime taktım ve işlemcim 4,10 seviyesinde daha fazla çıkınca sistem karasız çalışıyor reset atıyor felan filan sebebini bilmiyorum bilen yardımcı olabilir valla gta5 oynarken tüm ayarlar sonda açık herşey 1080p de rx480 %100 çalışırken fx6100 4,10 hızında %60 ve 70 arası çalışıyordu msı afterburner tarafından şimdi bu darboğaz yaptığı anlamınamı geliyor yoksa ekran kartının %100 kapasite ile istediği veriyi %60 70 kapasite ile karşıladığı anlamınamı gelir

3.3 aleti 4.10 yapmışsın. Termal macun, PSU 12volt kanalından kaç amper veriyor, sıvı soğutman var mı, işlemcinin aşırtma sınırı nedir... bunlar önemli etmenler stabil bir o.c. yapmak için. 4'te stabilse (ki sapasağlam bir stabillikte olduğunu sanmıyorum) bırak öyle kalsın. Ayrıca overclock garantiyi patlatır onu da bil.

Şimdi senin işlemci 6 çekirdekli gözüküyor fakat bunun 3 çekirdeği sanal sayılır. GTA V 3 çekirdekten ötesini stabil olarak kullanamaz, dolayısıyla bios ayarlarından(eğer biliyorsan) turbo frequency özelliğini bi kapat derim ben. Turbo frequency'yi kapatınca 3 sanal çekirdek kapanır ve gerçek 3 çekirdek tam performans çalışır. Bi öyle dene bakalım fps artacak mı.

Yalnız bilmediğin yerleri kurcalarsan sorumluluk kabul etmem ona göre.

• TheAnormaly kullanıcısına yanıt
    öncelikle yazdığın güzel bilgiler için teşekkür ederim

dostum youtubede anakartım ve işlemcim ile 4,8 gz hızına çıkan bir yabancı kanaldan vide izledim aynı değerleri girdim biostan ancak bilgisayar kendini sadece resetledi anakart logosundan sonra 4,10 seviyesi stabil ve sorunsuz olarak çalışıyor sıkıntısı yok sıvı soğutma kullanmıyorum
    http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-hyper-t4-7751155115613662011-am2-am3am3-fm1-islemci-sogutucu.html
    linkteki soğutucuyu kullanıyorum 4,10 hızında boşta 10 ile 15 derece tam yükte 30 35 dereceyi geçmiyor işlemcinin aşırtma sınırını bilmiyorum nasıl öğrenebilirim termal macunum yeni psunun 12 volt kanalından kaç amper verdiğini bilmiyorum psum bu
    http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-rs-500-extreme-power-plus-500w-guc-kaynagi.html
    sanal çekirdekleri kapatatıp birde öyle fps değerlerine bakarım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.