Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sevgili donanımhaber tavsiyecileri. Öncelikle aldığım her teknolojik aleti buradaki tavsiyelere borçlu olduğumu belirtmek isterim. Tahmin edebileceğiniz üzere yine tavsiye almak için buradayım. Geçtiğimiz hafta maalesef ekran kartım rahmetli oldu. Kendisinin modeli GTX 460 1GB GDDR5 bakmak isterseniz :https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N460OC-1GI#ov

Şu anda sistemim şu şekilde:
    Anakart : MSI Z97 PC mate
    İşlemci: İntel i5 4690k
    Ram: 4gb*2 corsair 1866 mhz

Bunlara uygun ve cüzdanımı çok yormayacak biraz da eski performansı arttıracak bir ekran kartı almak istiyorum, belki bir de ram takviyesi. Oyunlar mühim değil ancak video montaj işiyle uğraşıyorum ve yeni teknolojilerle 4K görüntüler de işin içine girince sıkıntı başladı zaten ekran kartım da 4K görüntü işlerken rahmetli oldu ya da tesadüf eseri o ana denk geldi bilemiyorum :) Şimdilik bu kadar, yardımlarınızı bekliyorum. Sevgiler.

• Sisteminiz benimkiyle aynı.İşlemci oc'lu mu?Bir ekran kartı için max bütçe nedir?
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    Yok overclock yapmadım. yani pek de anlamıyorum o işlerden, yapayım mı sizce :) Bütçe olarak max. 1000 tl gibi bir şey vardı kafamda ama dolar falan malum her şey çok pahalı ve ekran kartı fiyatları da baya uçmuş haliyle. Ama değecekse 1000 in üstüne de çıkabilirim.
  • hama H kullanıcısına yanıt
    Bende yapmadım oc hep merak etmişimdir ama.Bence alabilirsen gtx 1060 6gb modelinden al.Fazla gelir dersen 3gb modeline bakabilirsin.Tek farkı VRAm.
  • rami arttırın hocam oyun ve video için 16 şart

bide arkadaş güzel demiş ama 1060 yerine rx580 8gb bulabiliyorsan onu al

hem vram olarak daha iyi hemde 1060 6gb dan 1 tık daha iyi
  • GTX 1060 3 GB alabilirsin. Ancak bütçeni biraz zorlayarak 6 GB'lık modelini almanı öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı TAVSİYE
    4 ay önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gt 1060 6gb I almanı öneririm. Fakat daha ucuza rx580 bulursan sakın kaçırma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Herkese cevaplar için çok teşekkür. Yani GTX 1060 kesin alacaz sanırım başka yolu yok ama 3 gb mı 6 gb mı tam karar veremedim. Yani verdim aslında ama 500 tllik bir fark arada az da değil yani :) Bir de bu ikisi arasında güç kaynağıyla ilgili bir problem olur mu, ekstra bir güç kaynağı almam gerekir mi sizce? Bir de 3 gb olanın yanına 2*4 gb ram mi almam daha mantıklı olur yoksa sadece 6gb olanı alıp çekileyim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hama

Herkese cevaplar için çok teşekkür. Yani GTX 1060 kesin alacaz sanırım başka yolu yok ama 3 gb mı 6 gb mı tam karar veremedim. Yani verdim aslında ama 500 tllik bir fark arada az da değil yani :) Bir de bu ikisi arasında güç kaynağıyla ilgili bir problem olur mu, ekstra bir güç kaynağı almam gerekir mi sizce? Bir de 3 gb olanın yanına 2*4 gb ram mi almam daha mantıklı olur yoksa sadece 6gb olanı alıp çekileyim mi?

Bence 3 gb al 500 lira bayıldıgına degmez o baya bi işini görür ilerde de daha iyisini alırsın baya bi ilerde.. Ayrıda 4 GB ram yetmez suan en ideali 8 Gb
  • daryldixon06 kullanıcısına yanıt
    yok şu an 8 gb ram var zaten 1866 mhz. hani bi iki tane daha 4lük mü alsam dedim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.