Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu an imzamdaki EVGA GTX980 CLASSIFIED ACX 2.0 ekran kartını kullanmaktayım. Bu kartı alırken oyun oynarım iyisi olsun dediydim (TI çıkmamıştı). Şimdi ise oyun çok az oynuyorun (web oyunlar- android oyunlar bluestack ile). Çoğunlukla sinema, dizi ve internet için vakit harcıyorum. Ya ekran kartını değiştireceğim ya da monitörümü fakat ikisinde de model marka konusunda kararsızım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• bence ne istediğinizi anlatamadınız. model düşürmek mi istiyorsunuz ? bu gereksiz oldu yaptığım şeyler için satıp ucuz bir şey mi alayım diyorsunuz ? eğer öyle ise bence uğraşmaya değmez.
  • emrekaya413 E kullanıcısına yanıt
    haklı olabilirsin. Kısaca 1000'li ya da 2000'li seri bir ekran kartına mı geçmeli ya da monitör mü alayım bunun ikilemindeyim.
  • ney69 kullanıcısına yanıt
    Hocamm güncel oyunlari oynamiyorumm fps gibi degerler önemli değill diyosan monitör alir keyfini yaşarsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı kalsın iş yapar. Monitörü değiştirebilirsiniz eğer eskiyse.

• L.J kullanıcısına yanıt
    samsung monitör 10 yılı bulmuş belki de geçmiştir. IPS 27 inç 2K aklımda olan lakin cebim ne diyecek bilmiyorum şu aralar. Monitör de ayrı bir dünya onda da tavsiyeleriniz varsa beklerim.
  • ney69 kullanıcısına yanıt
    O özelliklerde bir monitörü değiştirmezdim ben olsam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı TAVSİYE
    5 ay önce açıldı
    Ekran kartı ve Crosfire tavsiye
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • L.J kullanıcısına yanıt
    arızalandı gibi kendi kendine parlaklığı açıp kapatıyor, menü ve dokunmatikler çalışmıyor vb. değiştirme isteğim bu sebeple

• Bence ekran kartınız dursun hocam, şuan oyun oynamıyorsunuz ama ihtiyacınız olduğunda elinizin altında dursun. Oyun oynamayacaksanız yeni serilere geçmek zaten saçma olur, ikinci elde de kartınız değer kaybedecek ve GTX980 günümüzde halen güçlü bir kart. Monitör ise biraz zevk işi, ben Photoshop'ta çok vakit geçirdiğim için IPS panelli ucuz bir monitör tercih ettim, Samsung LS24F350FHMXUF modeli. Bunun bir de 27" olanları var, bütçeniz kısıtlı ise işinizi görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ney69

haklı olabilirsin. Kısaca 1000'li ya da 2000'li seri bir ekran kartına mı geçmeli ya da monitör mü alayım bunun ikilemindeyim.
    Aradaki farkı hissedebilmen için GTX 980'den an az RTX 2070'e geçmelisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Decent

Bence ekran kartınız dursun hocam, şuan oyun oynamıyorsunuz ama ihtiyacınız olduğunda elinizin altında dursun. Oyun oynamayacaksanız yeni serilere geçmek zaten saçma olur, ikinci elde de kartınız değer kaybedecek ve GTX980 günümüzde halen güçlü bir kart. Monitör ise biraz zevk işi, ben Photoshop'ta çok vakit geçirdiğim için IPS panelli ucuz bir monitör tercih ettim, Samsung LS24F350FHMXUF modeli. Bunun bir de 27" olanları var, bütçeniz kısıtlı ise işinizi görür.
    IPS tercih ettim ?
    Samsung LS24F350FHMXUF ?
  • daquied kullanıcısına yanıt
    pls paneller samsung'un patentini aldığı bir panel türü, ips ile aynı teknolojiyi paylaşıyor çok ufak farkları olduğunu ve daha az enerji tükettiğini iddia ediyor samsung. ips panellerin renk doğruluğunu sunuyor o konuda kuşkunuz olmasın. aynı mokun laciverti

• Herkese teşekkür.
    Viewsonic VA2719-2K-SMHD monitörü 1,420.TL'ye gittigidiyor'dan (sıfır olduğunu söylüyor ambalajda hafif hasar varmış sadece) aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.