Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    8 GB Ram
    ve
    500 Watt gerçek PSU var.
    Artık işten pek oyun oynayamıyorm PES serisini takip ederim,Mass Effect 3 türkçe yamasını bekliyorum ama zaten şu anda açıyorum sorunsuz bu 2 oyunu 9600 GT kartımla.
    Ancak ben Lara Croft hayranı olduğum için Tomb Raider yeni oyununu alacağım ve Lara Croft'u bu sistemde olabilecek en iyi şekilde görmek istiyorum.200 TL'ye kadar olmak üzere nasıl bir ekran kartı almalıyım.Eskiden bilirdim iyi takip ederdim hatta yorm yapardım ancak işten güçten takip edemedim
    200+-10 TL' ye kadar hangi ekran kartını önerirsiniz.
    Cevap verebilecek herkese şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkinkose -- 17 Mart 2013; 21:36:51 >

• monitörünün maks. çözünürlüğü kaç?
  • Bence biraz daha koy 7770 al eger almam diyorsan 7750 tavsiye ederim o fiyata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkinkose

Benim i3 2310 3.1Mhz işlemci
    8 GB Ram
    ve
    500 Watt gerçek PSU var.
    Artık işten pek oyun oynayamıyorm PES serisini takip ederim,Mass Effect 3 türkçe yamasını bekliyorum ama zaten şu anda açıyorum sorunsuz bu 2 oyunu 9600 GT kartımla.
    Ancak ben Lara Croft hayranı olduğum için Tomb Raider yeni oyununu alacağım ve Lara Croft'u bu sistemde olabilecek en iyi şekilde görmek istiyorum.200 TL'ye kadar olmak üzere nasıl bir ekran kartı almalıyım.Eskiden bilirdim iyi takip ederdim hatta yorm yapardım ancak işten güçten takip edemedim
    200+-10 TL' ye kadar hangi ekran kartını önerirsiniz.
    Cevap verebilecek herkese şimdiden teşekkürler

eğer 19 inç monitörün varsa hd 6850 alabilirsin tabi 250 tl civarı bu kart üstüne 50 tl daha koyman lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı TAVSİYE
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 7770 tam sana gore sapphire al parana gore 1 veya 2gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 18 Mart 2013; 15:33:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASUS 22" monitörüm var max. çözünürlüğü 1680*1050 daha fazlasını istemiyorum biliyorum full HD'ler var ancak monitör iyi tepkimesi 1 sn fln görüntüsü de çok iyi ayrıca ben arada bilgisayarımı oyun oynarken 42" LCD TV'me bağlıyorum ordan oynuyorum
    200 TL'ye kadar dedim 250 olur iyi bir kart ise
    dediğim gibi pek oyun oynayamıyorum zamandan ancak LARA var işin içinde :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkinkose -- 19 Mart 2013; 17:15:33 >
  • bu arada zahmet edip tavsiyelerde bulunan arkadaşlara çok teşekkürler tavsiyelerinize bakıyorum şu an
  • HD 7750 mantıklı gibi fiyatı da makul buldum 200 TL civarı
    alayım mı :)
  • Al da DDR5 olanını al.
  • HD7750 2G 128b DDR3 250 TL
    SAPPHIRE HD6850 1 GB PCIE KUTULU GARANTİLİ 280 TL

ben şu HD serilerinde sonra kopmuşum 7750 daha yeni gibi duruyor ama diğeri daha iyi galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkinkose

HD7750 2G 128b DDR3 250 TL
    SAPPHIRE HD6850 1 GB PCIE KUTULU GARANTİLİ 280 TL

ben şu HD serilerinde sonra kopmuşum 7750 daha yeni gibi duruyor ama diğeri daha iyi galiba

6850 benim 1 ay öncesine kadar kullandığım kart, karşılaştırma bile ddr3 7750 ile, çok net.

7770 ile 6850 kıyaslanıyor. Onda da tahminimce 6850 %5-10 iyidir.
    7770 işini görür yeni nesil en azından, tressfx 7000 serisi ile daha kolay çalışacak diyordu amd. Lara dedin sonuçta.
  • Harpooner çok teşekkürler 7770 GDDR5 1 GB olanı almalıyım galiba
    7750 2 GB ya o kafamı karıştırdı ayrıca 6850fiyatı daha pahalı ama 7770 daha yeni Lara sonuçta :D
  • bu arada bazı kişiler şöyle diyor
    bende intel işlemci var amd ekran kartı takmayın diyorlar ne kadar doğru bilmem ben hep intel ekran kartı almıştım şu ana kadar
    performans kaybı yaşanabilir diyorlar bilmiyorum neye dayanarak söylüyorlar

böyle diyen arkadaşlar varsa bu fiyatlara intel hangi ekan kartı alabilirm söyleyebilirler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.