merhaba arkadaşlar asus p5ld2x 1333 anakartım ve 300 v psu var işlemci ise intel core duo 2.66 ve 2 gb ram var bu sisteme uyumlu iyi bir ekran kartı almak istiyorum tavsiye edebileceğiniz ekran kartları neler şimdiden teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: gonenlee10
merhaba arkadaşlar asus p5ld2x 1333 anakartım ve 300 v psu var işlemci ise intel core duo 2.66 ve 2 gb ram var bu sisteme uyumlu iyi bir ekran kartı almak istiyorum tavsiye edebileceğiniz ekran kartları neler şimdiden teşekkür ederim.
ram az islemci zayif psu dusuk ve anakart cok eski.bu sistemde pcie 2.1 olan 5570 5670 6670 gibi kartlar sorun cikarabilir bu yuzden pcie 2.0 olan ve o sisteme cok uygun olan bu karttan baska secenegin yok bence.
ben asus yetkilisi degilim o anakarta hangi versiyon pcie portlu koydular kesin olarak bilemem lakin anakartin ilk biosu 2007 yilinda cikmis ve o tarihte pcie 2.0 yoktu.pcie 1.1 olma ihtimali var.6670 pcie 2.1 ve pcie 1.1 anakartlarda da calistigi gorulmus bir sey ama anakartlar ekran karti secebiliyor niye boyle yaptin diyemiyorsun.takarsin goruntu gelmezse hemen cikarip iade edersin bu riski goze alirim ugras olmaz benim icin dersen 6670 daha hizli tabii ki gt630'dan.