Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiye eder misiniz? GTX560ti iade oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msi gtx560ti Twin Frozer II çok ısındığı için bedel iadesi yapılacak. 535TL civarında. Bu fiyata şu an ne alınabilir. Acil öneri lütfen.

Sistemim:

CPU Türü QuadCore Intel Core i7-3770K, 3800 MHz (38 x 100)
    Anakart Adı MSI Z77A-G43 (MS-7758) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
    Anakart Çipseti Intel Panther Point Z77, Intel Ivy Bridge
    Sistem Belleği 8140 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)
    DIMM2: Corsair Vengeance LP CML8GX3M2A1600C9W 4 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (9-9-9-24 @ 666 MHz) (8-8-8-22 @ 592 MHz) (7-7-7-19 @ 518 MHz) (6-6-6-16 @ 444 MHz)
    DIMM4: Corsair Vengeance LP CML8GX3M2A1600C9W 4 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (9-9-9-24 @ 666 MHz) (8-8-8-22 @ 592 MHz) (7-7-7-19 @ 518 MHz) (6-6-6-16 @ 444 MHz)

• 535Tl ye 7870xt ya da gtx660 alınabilir , fiyatları 500 tl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.
  • Sapphire 7870 XT alınabilir
  • Saolun hocam.

7870xt 256bit / gtx660 192bit

Performans fark eder mi? Bir de bu kartlar gtx560ti' dan iyi midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tec_L

Saolun hocam.

7870xt 256bit / gtx660 192bit

Performans fark eder mi? Bir de bu kartlar gtx560ti' dan iyi midir?

ikiside daha iyidir 7870xt gtx660 dan da iyidir
  • 7870XT tartışmasız.
  • Teşekkürler onu alacağım o zaman. Zaten anakart sli değil CrossFireX destekliyor galiba. İleride öyle bir şey yapabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı TAVSİYE
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Para koyup 660ti almanızı öneririm. Yani belki bana katılırsınız katılmazsınız ama üst düzeyde nvidia alıp phsyx in dibine vurmak çok çekici dürüyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Para koyup 660ti almanızı öneririm. Yani belki bana katılırsınız katılmazsınız ama üst düzeyde nvidia alıp phsyx in dibine vurmak çok çekici dürüyor...

660ti ust duzey mi?physix'in dibine vuracak bir kart degil.metro last light'da gtx670 physx acinca 36 fps ortalama almis ssao kapali.670 sli titan sli yapanlar anca iyi puanlar almislar.

http://forum.donanimhaber.com/m_75158089/mpage_5/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

Para koyup 660ti almanızı öneririm. Yani belki bana katılırsınız katılmazsınız ama üst düzeyde nvidia alıp phsyx in dibine vurmak çok çekici dürüyor...

660ti ust duzey mi?physix'in dibine vuracak bir kart degil.metro last light'da gtx670 physx acinca 36 fps ortalama almis ssao kapali.670 sli titan sli yapanlar anca iyi puanlar almislar.

Aynen öyle.Artık SLI veya CF yapmadıktan sonra en son çıkan 3 - 4 oyunda ve dahada çıkacak olan bu tarz oyunlarda FULL ayar açıp oynamak, oyun firmalarının işgüzarlığı sayesinde imkansız.Çokta gerekli olmayan birkaç ayar kısıldıktan sonra, rahatça oyun oynanabilir seviyelere geliyor.Malesef artık kabul etmeliyiz ki, çok çok fazla para veremeyeceksek, ayar kısmaya razı olmalıyız.Zaten dediğim gibi, tamamen firmaların işgüzarlığından ibaret.

Konu sahibi arkadaşada 7870XT öneririm.Hem F/P açısından, hemde cebinizden para çıkmadan en iyi seçim bu olur.Her halükarda ayar kısacağınız için, bu kart parasına göre iyi bir seçimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 27 Mayıs 2013; 1:09:40 >

• Arkadaşlar sağolun bugün vatan bilgisayardan aldım. Asus 7870 directcu II Top vardı bir tane. Ancak kullanılmış ürün sattılar sanırım. Kutusu açılmıştı ama satan arkadaş kullanılmamış gösterilmek için açılmış dedi. Full ayarlarda 250fps alıyor ancak CS GO oyununda ekranda dalgalanmalar oluyor. Bu kartın sorunlu olduğunu gösterir değil mi? Bir de xt yazmıyor kutuda. xt farklı bir seri mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock4ver -- 25 Mayıs 2013; 20:43:39 >
  • Vsync açtığım zaman dalgalanmalar olmuyor. Tabi 60fps' ye sabitleniyor. Video veya masaüstünde de sıkıntı yok. Ya ekran kartında bir şey var ya da uyumsuzluk benim aptal monitörün vga girişli olması. Şimdi bir de monitörü değiştirmek zorunda kalıcam galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

boş ver anlamazlar.
    boşuna klavyene parmaklarına yazık

konu açan arkadaş sızede bu yakışır.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11199-20-20g-hd7870xt-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65317

• Önceki kartın kutusu açık sattıkları için içim rahat etmedi iade ettim. Sizin dediğinizden (Sapphire 7870xt) almıştım dün. Önceki karttaki gibi oyunda dalgalanmalar olmuyor. En çok hoşuma giden kart çok sessiz. PC açık mı anlamıyorum. Yük altında bile fan %50' yi geçmiyor.
  • 7870 xt = 660 ti dır kesinlikle 7870 xt alınmalı
  • quote:

Arkadaşlar sağolun bugün vatan bilgisayardan aldım. Asus 7870 directcu II Top vardı bir tane. Ancak kullanılmış ürün sattılar sanırım. Kutusu açılmıştı ama satan arkadaş kullanılmamış gösterilmek için açılmış dedi. Full ayarlarda 250fps alıyor ancak CS GO oyununda ekranda dalgalanmalar oluyor. Bu kartın sorunlu olduğunu gösterir değil mi? Bir de xt yazmıyor kutuda. xt farklı bir seri mi?

bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. asus kartı iade edebiliyorsan Sapphire 7870XT modeli al bence. xt model asusta yok malesef. yalnızca sapphire marka karta özel bir model ve normal 7870 e göre daha performanslıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

quote:

Arkadaşlar sağolun bugün vatan bilgisayardan aldım. Asus 7870 directcu II Top vardı bir tane. Ancak kullanılmış ürün sattılar sanırım. Kutusu açılmıştı ama satan arkadaş kullanılmamış gösterilmek için açılmış dedi. Full ayarlarda 250fps alıyor ancak CS GO oyununda ekranda dalgalanmalar oluyor. Bu kartın sorunlu olduğunu gösterir değil mi? Bir de xt yazmıyor kutuda. xt farklı bir seri mi?

bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. asus kartı iade edebiliyorsan Sapphire 7870XT modeli al bence. xt model asusta yok malesef. yalnızca sapphire marka karta özel bir model ve normal 7870 e göre daha performanslıdır

Üstteki mesajımda söylemiştim. İade ettim zaten hocam. Dediğiniz kartı aldım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

quote:

Üstteki mesajımda söylemiştim. İade ettim zaten hocam. Dediğiniz kartı aldım.

Hayırlı olsun kardeşim çok doğru seçim yapmışsın.

• süpersin hayırlı uğurlu olsun ben zamanında o kartı almadığım için şimdi pişmanlık duyuyorum ama neye yarar:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.