Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiye ? MSI M7 - i7 6700K lı kasa mevcut

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün aşagıdaki sistemimi satmak için tüm kasa ya da CPU-Ram-Anakart olarak ilana koymuştum fakat zannediyorum şuan bunları satmam bana bir şey kazandırmıycak onun yerine yeni siteme para harcamdan bir kart almak istiyorum. Hemen alabilmem içinde maksimum rakamım 1750 TL arkadaşlar.

Genel olarak insurgency çok sık oynuyorum
    biraz fifa 17
    nadiren gta 5

ve Bunların hepsini bugüne kadar aşagıdaki sistemde onboard ekran kartıyla oynadım gayet de memnundum fakat artık bende ekran kartlı denemek ıstıyorum.

SİSTEM
    Corsair Carbide Air 540 Kasa
    Intel Skylake Core i7 6700K
    MSI Z170A Gaming M7 Intel 3400MHz
    Corsair Vengeance LPX 16GB 3200MHz Ram
    Samsung 850 Pro SSD 256GB - Sistem kullanımı
    Samsung 850 Evo SSD 512GB - Steam Kullanımı
    WD 1TB Caviar Blue HDD - Fotograf vb
    Corsair RM 80Plus Gold 1000W -
    Corsair Hydro H100i GTX Sıvı Soğutma

,
    Tavsiyeniz nedir

MSI RX 570 GAMING X 4G
    MSI RX 580 GAMING X 8G tavsiye olarak dışarıdan soylemışlerdi sizce idealler mi yada mbaska marka ve veya model olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.sahin -- 23 Eylül 2017; 19:27:45 >

• Amazondan 1070 bakabilirsiniz.

Türkiyeden alacaksanız tek seçeneğiniz 1060 6GB kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon'dan 1070 Ekran Kartı istetin, RX580 ekran kartı fiyatları çok UÇUK BTC sağolsun, 1070 1080P-2K için MÜKEMMEL bir kart ve hiçbir zaman 60FPS'nin altına düşmeyecektir.
  • Arkadaşlar teşekür derim yani amazondan da alabilirim kredi kartıyla alınıyor tahmınım.

Peki kingocd asus tavisye etmişsiniz asus mu yoksa sistem anakartım msi msi mı almalıyım fark oluyor mu avantaj ya da dezavantaj. Amaozndan getirteyim dersem madem kucuk farklarla bir tık otesıne gecebileceksem 2000 tlye kadar cıkabilirim

Birde amazondan alışverişi şimdi yapsam hemen nelere dikkat etmeliyim
  • Monitör 1080p ise gtx 1070 ideal 1440p üstüyse 1080-1080TI

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • j.sahin kullanıcısına yanıt
    Anakart markasıyla alakası yok, asusu alın gitsin. Belki evga nın sc ve ftw modellerine de bakabilirsin, onların soğutması biraz daha iyi.
    Amazondan ben daha yeni 480 dolarlık bir kargo aldım, hiçbir sıkıntı çıkmıyor.
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    Monütor su an için 1080p fakat ileride 1440p ye geçebilirim ama zannediyorum çok profesyonel oynamadığım için 1070 en ideali olacak.

Peki 1070 de en iyi model hangisi neye bakmalıyım
  • kingocd kullanıcısına yanıt
    Son bir soru daha sorayım o zaman affınıza sıgınarak

amazon.com dan mı alışveriş yapayım amazon.de den mi fark var mı sadece kur değişiyor dolar yerine euro fakat başka bilmediğim bir şey var mı acaba ikiside tr gönderimi yapıyor anladığım kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: j.sahin

Monütor su an için 1080p fakat ileride 1440p ye geçebilirim ama zannediyorum çok profesyonel oynamadığım için 1070 en ideali olacak.

Peki 1070 de en iyi model hangisi neye bakmalıyım

Strix olabilir yada hybrid düşünürsen evga olabilir ama fiyat biraz yüksek gibi

https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-Water-cooling-Graphics-08G-P4-6178-KR/dp/B01MA0YHNJ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.