Merhaba arkadaşlar önceden kullanmakta olduğum Asus GeForce 7500 LE adlı ekran kartım yandığı için yaklaşık 3-4 aydır onboard ekran kartını kullanmaktayım geçen hafta Media Markt'tan Sapphire HD5550 ekran kartı aldım fakat bilgisayarıma uymadı ve geri iade edeceğim.Onun parası ile bu sisteme uyacak yeni bir kart almayı düşünüyorum bütçem 150-200 lira arası. Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler. Anakart modeline baktım Hewlett-Packard Asterope 2 yazıyor.
Hazır pc sahibisiniz, power supply sağlam değildir muhtemelen o yüzden alabileceğiniz en performanslı kart aşağıdakidir. Şayet psu kontrolü yapmanızda fayda var, belki sağlam bir şey çıkabilir, pek inanmak istemesemde bu dediklerime..
media markta geri iade edeceğim derken sana hediye kupunu verip başka bir şeylemi değiştiririz dediler çünki ordan alıcaksan ekran kartını media markette fazla bir ekran kartı çeşitliliği yok geçen his 4770 görmüştüm 210 tl onu alabilirsin orda
gt240,4670 ddr3
O sisteme alacagin en kral kart 4770 olur ancak o da piyasada kalmadı sanırım.
Arkadaşların dediği gibi Gt240 ya da 4670 olur sana
aynen gt240 gider ancak götürür o sistemi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme