Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anakart : Asus M4A77TD Pro AMD

Ekran Kartı : Sapphire HD5770 1 GB 128 Bit

Kasa : Aerocool PGS series VX-R 600 W Midtx Oyuncu Kasası

Monitör : LG W1954S 19inc 40:000 : 1

Bilgilerim bunlar xD Şuan Sapphire (Ati) HD5770 var. Yükseltmek istiyorum. Gerçekten oyunları en yüksek çözünürlükte hiç kasmadan oynatabilecek bir kart istiyorum :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• o kart 19inc ekranda full ayarda oynatmıyormu ? ben gayet akıcı oynuyorum.işlemcim çift çekirdek olmasına ragmen. daha performanslı kartlar gtx460 yada hd5850 olabilir. ama fiyatda belirtmemişsin . ozaman hd5970 ve yanınada 1000 watt psu al ama 19inc ekranda farkı anlamazsın birde 24inc full hd lcd al
  • 5850 alabilrisiniz sanırım sorunsuz oynatacaktır yada gtx465 ikisiinde fait ve performansı kafa kafaya geliyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Extreme

İşlemci : Amd Athlon II X4 620

Anakart : Asus M4A77TD Pro AMD

Ekran Kartı : Sapphire HD5770 1 GB 128 Bit

Kasa : Aerocool PGS series VX-R 600 W Midtx Oyuncu Kasası

Monitör : LG W1954S 19inc 40:000 : 1

Bilgilerim bunlar xD Şuan Sapphire (Ati) HD5770 var. Yükseltmek istiyorum. Gerçekten oyunları en yüksek çözünürlükte hiç kasmadan oynatabilecek bir kart istiyorum :)

O monitor için o ekran kartı gayet uygun,paranızı boşa harcamayın.Monitoru daha büyük bir monitorle değiştirecekseniz eğer, gtx 460 ya da HD5850 alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HapLoo -- 17 Ağustos 2010; 11:57:48 >
  • masrafa gerek yok ama illa alıcaksan gtx460 al oc yap en azından zararın daha az olur
  • Peki anladım, ekran kartıyla monitörde değişmek zorunda yani :) O zaman kalsın şimdilik xD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.