Merhaba arkadaşlar aranıza bugün katıldım öncelikle herkese selamlar saygılar. Belirtmek istediğim konu bir kaç gün içerisinde kendime orta sınıf sayılacak ekran kartı almak istiyorum . Yanlız ekran kartlarından pek anlamadığımdan benim için oyunlarda en iyi performansı sağlayabilecek aşağıda belirttiğim ekran kartlarından hangisini bana tavsiye edebilirsiniz. Cevap dönerseniz çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler. Örn : Crysis 2 , Battlefield 3 , Gta 4 v.s.
ASUS HD6670 GDDR5 1GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı
Sistemim Amd Phenom II x2. 560. 3.30 Ghz. 4 Gb Ram 500 Gb Hdd. Ayrıca bunlardan birine uygun psu almayı düşünüyorum
Flood yapıyorsam kusura bakmayın ama konuya cevaplarınızı bekliyorum.
5770 den aşşa düşme derim ayrıca gerçek 500w psuda yeterli olur
600w psu tavsiye ederim. 1gb hd7850 alabiliyorsanız alın, yoksa bütçenize göre hd7750, hd7770, gtx650, gtx650ti modellerinden birini tavsiye ederim.
Teşekkür ediyorum Sapphire Hd 7850 1 Gb modeline baktım fiyatıda uygun geldi . Artı buna uygun 500 w ve üzeri Psu önerebilirseniz çok memnun kalırım. ( 100 Tl civarı olursa iyi olur )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme