Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, onboard ekran kartı artık ihtiyaçlarımı karşılayamaz duruma geldi. Harici ekran kartı almak istiyorum, ancak bilinçsizce rastgele birşey alıp, sistem ile uyuşmayacak ekran kartı almak istemiyorum. Bu yüzden sizin bilginize ihtiyacım var.

Harici ekran kartını taktığımda onboard ekran kartını biostan pasif etmem gerekir mi? Yoksa harici ekran kartını slota takınca otomatik olarak onboard pasif olur mu?

Bu sisteme uygun orta seviye ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.

Bütçe: 200 TL

Sistem Bilgisi:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FDedecan -- 17 Ağustos 2012; 0:31:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihdedecan

Merhaba arkadaşlar, onboard ekran kartı artık ihtiyaçlarımı karşılayamaz duruma geldi. Harici ekran kartı almak istiyorum, ancak bilinçsizce rastgele birşey alıp, sistem ile uyuşmayacak ekran kartı almak istemiyorum. Bu yüzden sizin bilginize ihtiyacım var.

Harici ekran kartını taktığımda onboard ekran kartını biostan pasif etmem gerekir mi? Yoksa harici ekran kartını slota takınca otomatik olarak onboard pasif olur mu?

Bu sisteme uygun orta seviye ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.

Bütçe: 200 TL

Sistem Bilgisi:

walla kardeşim genellikle otomatik okur okumama olayı olursada biostan ayarlaman 2 dklık iş onu dert etme

• Bios üzerinden kapatması çok basit. Onunla ilgili bir sıkıntı yaşamazsın. Ama yeni ekran kartından sonra bilgisayarını formatlayarak sıfırdan kurman daha doğru bir hareket olur. Formattan önce biostan kapatırsın.

O sisteme HD6670 olabilir. Bundan üstü fazla gelecektir.

ASUS HD6670 GDDR5 1GB 128BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI
    Şu an ki ortalama fiyatı 220 TL civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saxblue -- 17 Ağustos 2012; 3:48:41 >
  • HD 5650
    PSU kaç W bu arada?
  • para biriktirebiliyorsan biriktir hd 6850 al sapphire'ın. sanırsam 350tl gibi bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

para biriktirebiliyorsan biriktir hd 6850 al sapphire'ın. sanırsam 350tl gibi bir şey.

o işlemciye ve 2gb ram e fazla bir kart o. o kartı alacaksa ram en az 4 yapmak lazım işlemcinin değişmesi lazım fln filan...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.