Bildirim
Ekran Kartı Tavsiyeniz?
Karaca Owen Rectangle Large Bambu Kesme Tahtası : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1Z8M9PM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dostum sapphır x800gto -
Sorman bile hata "ASUS GeForce FX 6600 GT". Senin anakart heralde AGP'dir. Zaten bu kartın AGP versiyonuda var. Al bunu hiç başın ağrımaz. -
quote:
Orjinalden alıntı: Hikmet_19
dostum sapphır x800gto
Kesinlikle -
forumda bintane konu var bununla ilgili -
O anakart AGP ve Leadtek düz 256 bit olan 6800 de alabilirsin. 224+KDV olması lazım
Edit: SS Eksen Bilgisayarın sitesinden (ç)alınmıştır!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salvatuon -- 5 Kasım 2005, 1:36:12 > -
@Hikmet_19,
artık söyleyecek söz bulamıyorum,bu sorulan soruya cevabın istisnasız x800gto.sistemi agp olanlar var,dikkat etsene şuna,aldıracaksın agp sistemli insanlara pcie kartı...daha geçen yaptın aynısını..
http://forum.donanimhaber.com/m_4591323/mpage_1/key_//tm.htm#4592958
@downboy,
sistemine +512mb ram takviyesi yapmazsan,6800 ile darboğaz yaşarsın,çoğu yeni oyunda tıkanır sistem... -
512 ram daha tak ASUS GeForce FX 6600 GT al -
arkadaşlar sapla samanı birbirine karıştırmayalım. O anakart AGP ona göre tavsiyelerde bulunun + söylediğiniz ürünü ankarada nerelerde bulabiliriz bunuda eklerseniz yemede yanında yat olur :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi downboy -- 5 Kasım 2005, 0:33:26 > -
Son olarak danışmak istedim. Şu ürünü alıyorum yanlışlık yok değil mi?
Bİr de Mavi Bİlgisayarda 197$ bu ürün Eksen'de ise 168$ ne alaka nedir bu fark?
Alcağım ürün Leadtek 6800Le
Eksen Bilgisayar
mavi bilgisayar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X