Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiyesi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bana en ama en fazla 375 tl gibi bir fiyata oyunlarda hiçbir sıkıntı çıkarmayacak ekran kartı lazım.Lütfen cevap verin çok aradım ama bulamadım.Öle ahım şahım bişey olmasına gerek yok oynayacağım oyunlar minecraft,Cs:Go,SpeedRunners,bf3 veya 4 gibi oyunlar şimdiden teşekkürler.

• peki bu ekran kartını siz kullanıyormusunuz yani bir sıkıntı dert olmaz değilmi bi konu açmıştım sistemimi söylemiştim ekran kartının zayıf olduğunu söylediler sistemim:İntel core i5 4770 8gb kingston ram H81-PLUS H81 ATX DDR3 GLAN SATA3 USB3 anakart VTX7240 128BİT 4GB DDR3 X-EDİTİON VGA buda ekran kartım aralarında fark olur değilmi ?
  • pardon intel core i5 4670 imiş
  • 750ti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah aşkına,750ti 375 liramı?
  • http://www.teknolojiankara.com/Products-24525-powercolor-2gb-hd7850-oc-gddr5-256-bit-hdmi-dvi-ati-pcie.html

Bu kartın karşılığı r7 265tir.Ama o daha pahalı yeni olduğu için.Aralarında pek fark yok, hatta bazı oyunlarda hd7850 önde.

İlla vatandan filan alıcam diyorsanız r7 260x tavsiye ederim ben de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Ben r260x in altinda bir yorum gordum. İntel kullananlar yanasmasin demis ondan korkuyorum,malum i5 4670 var sıkıntı cikmaz degilmi?

• Birde bilgisayarci Yapior pcyi.o r7 240 diye secmis.arkadaslar degistirmemi onerdiler.bilgisayarcinin aldigi ekran karti bu r7 240 4 gb 128 bit x-edition VGA minecraft gibi oyunlarda rahat video cekebilrmiyim orta ayarlarda? Degistirmek sartmi sizce??????

• R7 240 iyi bir kart değil, o işlemcinin yanında çok düşük kalmış.

Diğer sorduğun soruyu anlayamadım.Cevap vermek istediğin zaman alıntılayarak cevap ver, yoksa ne yazdığın bildirim olarak gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

R7 240 iyi bir kart değil, o işlemcinin yanında çok düşük kalmış.

Diğer sorduğun soruyu anlayamadım.Cevap vermek istediğin zaman alıntılayarak cevap ver, yoksa ne yazdığın bildirim olarak gelmez.

Biz bilgisayarciya oyun bilgisayari yapmasini soyledik. Sonra ben meraktan duramadim sordum ozellikler nasil olacak diye.oda. bunlari soyledi yani anlatmaya calistigim r7 240 minecraftta orta ayarlarda video cekerken sıkıntı yasatirmi?

• Amd radeon mobility hd 2 gb 64 bit ekran kartindan cok daha iyidir degilmi?(onu kullaniyorum suanda)

• quote:

R7 240 iyi bir kart değil, o işlemcinin yanında çok düşük kalmış.

Birde 260x den baska onerebileceginiz uygun varsa?? Yoksa alicam 260x i siz almami onerirseniz ileticem bilgisaysrcima.

• Dediğiniz fiyata en iyi kart 260x dir.Minecraft oynamadığım için r7 240 nasıl performans gösterir bilmiyorum, fakat r7 240 gerçekten giriş seviyesi bir kart.Öyle iyi ayarlarda bf4 oynamayı filan beklemeyin.
  • Allah senden bin razı olsun.bi ihtiyacın olursa pm at araştırır senin için bulmaya çalışırım kardeşim.

• quote:

Dediğiniz fiyata en iyi kart 260x dir.Minecraft oynamadığım için r7 240 nasıl performans gösterir bilmiyorum, fakat r7 240 gerçekten giriş seviyesi bir kart.Öyle iyi ayarlarda bf4 oynamayı filan beklemeyin.

Son sorum olarak,gtx750 mi 260x mi ?

• Söylemeyi unutmuşum.benim kasam 420 watt.r7 260x sıkıntı yaratırmı 420 watta??

• quote:

260x tabiki.

http://www.anandtech.com/bench/product/1044?vs=1131

Kasam:Gigabyte GZX6 420 watt power supply 260x sorun çıkarirmi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.