Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aşağıdaki sisteme göre ekran kartı önerebilirmisiniz şuanki ekran kartımıda aşağı yazdım
    assassin's creed oyuncusu oldugum için unity de kasma sıkıntısı yaşadım ve ekran kartı değiştirmeye karar verdim

İŞLEMCİ (CPU)
    AMD FX X4 4100 Soket AM3+ 3.6GHz 12MB Cache 32nm İşlemci

EKRAN KARTI
    Gigabyte GTX650 OC GDDR5 1GB 128 Bit DX11 Ekran Kartı

ANA KART
    MSI 760GM-P23 (FX) AM3+ AMD 760G+SB710 DDR3 1333MHz DVI&VGA Anakart

RAM
    Kingston 2GB DDR3 1333MHz CL9 PC Ram
    Kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 PC Ram

FRISBY FR-PS45F12B 450W 120MM FAN GÜÇ KAYNAĞI

SAMSUNG 500 GB HDD 5400 rpm

• Bütçeniz nedir? Biraz uç bir modele giderseniz güç kaynağını da değiştirmeniz gerekecektir.
  • bütçe sınırsız diyelim bu ana kartın en iyi kaldırabilecegi ekran kartı istiyorum özellikle assassin's creed unity acabilecek gerekirse güç kaynağıdınıda değiştirebilirim
  • O işlemcinin yanına kısmen abes kaçıyor ama gücü düşüreceğim diye neredeyse aynı fiyata 770 önermek istemiyorum, 3.6 Ghz'i bir soğutucu takviyesiyle 4 Ghz'e çekersiniz çok sorun olmaz;
    http://www.vatanbilgisayar.com/evga-gtx970-superclock-acx-20-gddr5-4gb-256bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html?srt=PU
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5550

• Orijinalden alıntı: inuh

3.6 Ghz'i bir soğutucu takviyesiyle 4 Ghz'e çekersiniz çok sorun olmaz;
    ben bilgisayar donanım konusunda pek becerikli değilimdir 3.6 ghz olan bir işlemciyi 4 ghz e nasıl çekebilirim ve her hangi bir yanma riski olurmu
    işlemciyi zorlamıcak şekilde bir ekran kartı önerebilirseniz sevinirim bu saat'de bana yardımcı oldugunuz için tşk ederim
  • Bir tane silver arrow alırsınız ufak bir voltajla 4 ghz çıkarsınız bir sorun olmaz internette bir çok rehber mevcut. Oyun Nvidia destekli olduğu için başka bir kart önermek içimden gelmiyor hele ki bütçe sınırsızken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmazsa zaten kasayı komple satıp sıfırdan toplamayı düsünüyorum yardımlarınız için tekrardan tşk ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.