Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus M5A97 LE R2.0 Amd 970 2133MHz(OC) DDR3 Soket AM3+ ATX Anakart
    AMD FX X4 4300 Soket AM3+ 3.8MHz 8MB Önbellek 95W 32nm İşlemci
    Xilince 500w Power Supply
    8 GB 1600mhz Ram
    Asus Nvidia GT 430 Ekran Kartı

olan bir sistemim var. Ancak artık oyunlarda donma yaşadığım için ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum. Vatan bilgisayardaki çalışanlardan birisi AMD Radeon Rx 460 önerdi. Bu sisteme uyumlu darboğaz yaratmayacak en uygun ekran kartı sizce hangisidir?

Önerilerinizi bekliyorum.

• commos kullanıcısına yanıt
    Rx460, 1050, 1050ti. Hangisine paran yetiyorsa..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran Kartı: MSI GTX 1050 Ti OC 4 GB GDDR5 128 Bit DX 12http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-geforce-gtx1050-ti-4g-oc-4gb-128bit-gddr5-pmu355721

İşlemci Soğutucu: Dark Freezer X120 Intel / AMD 12 cm Fanlıhttp://www.hepsiburada.com/dark-freezer-x120-intel-775-1155-1156-1150-1151-am2-am2-am3-am3-uyumlu-islemci-sogutucu-dkccx120-p-HBV000003H8KE

RAM: G-Skill Ripjaws 4 GB DDR3 1600 MHz CL9 1.5Vhttps://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-g.skill-ripjaws-4-gb-ddr3-1600mhz-ozel-sogutuculu-431797884/detay

Kasanın içini güzelce temizle, işlemcinin termal macununu yenile.. işletim sistemini Windows 10 Pro 64 Bit yap.. sonra bu parçaları ekle sisteme, işlemciyi 4.5 GHz hıza sabitle (Çarpan ve voltaj ayarlarını dikkatli yap).. oyunlarda uçarsın kardeşim.. :)

• Angelmax kullanıcısına yanıt
    Ayrıca soğutucum var zaten hatta büyük olduğu için 2 ram slotumu kapatıyor. Onun dışında oc yapmamdan dolayı diye düşünüyorum msi anakartım vardı yandı hatta işlemcimle birlikte yandı nasıl oldu anlayamadım. Tek eksiğim şuan ekran kartı işte onu da değiştirebilirsem uçucam inşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: commos

Ayrıca soğutucum var zaten hatta büyük olduğu için 2 ram slotumu kapatıyor. Onun dışında oc yapmamdan dolayı diye düşünüyorum msi anakartım vardı yandı hatta işlemcimle birlikte yandı nasıl oldu anlayamadım. Tek eksiğim şuan ekran kartı işte onu da değiştirebilirsem uçucam inşallah :)

ASUS'la öyle bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum kardeşim.. çekinmene gerek yok.. yazdıklarımı yaparsan bir problem çıkmayacaktır.. ekran kartı ve RAM önerisi de yaptım zaten.. :)
  • Angelmax kullanıcısına yanıt
    Önerdiğiniz Ram sistemimde takılı olandan zaten tek eksiğim ekran kartı şuan :) peki bunu almam darboğaza yol açar mı? Araştırdım ettim ama bu parçalar sorun yaratır mı kesin bilgilere ulaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: commos

Önerdiğiniz Ram sistemimde takılı olandan zaten tek eksiğim ekran kartı şuan :) peki bunu almam darboğaza yol açar mı? Araştırdım ettim ama bu parçalar sorun yaratır mı kesin bilgilere ulaşamadım

Sorun yaşamazsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI TAVSİYESİ
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.