Asus M5A97 LE R2.0 Amd 970 2133MHz(OC) DDR3 Soket AM3+ ATX Anakart AMD FX X4 4300 Soket AM3+ 3.8MHz 8MB Önbellek 95W 32nm İşlemci Xilince 500w Power Supply 8 GB 1600mhz Ram Asus Nvidia GT 430 Ekran Kartı
olan bir sistemim var. Ancak artık oyunlarda donma yaşadığım için ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum. Vatan bilgisayardaki çalışanlardan birisi AMD Radeon Rx 460 önerdi. Bu sisteme uyumlu darboğaz yaratmayacak en uygun ekran kartı sizce hangisidir?
Kasanın içini güzelce temizle, işlemcinin termal macununu yenile.. işletim sistemini Windows 10 Pro 64 Bit yap.. sonra bu parçaları ekle sisteme, işlemciyi 4.5 GHz hıza sabitle (Çarpan ve voltaj ayarlarını dikkatli yap).. oyunlarda uçarsın kardeşim.. :)
Angelmax
kullanıcısına yanıt
Ayrıca soğutucum var zaten hatta büyük olduğu için 2 ram slotumu kapatıyor. Onun dışında oc yapmamdan dolayı diye düşünüyorum msi anakartım vardı yandı hatta işlemcimle birlikte yandı nasıl oldu anlayamadım. Tek eksiğim şuan ekran kartı işte onu da değiştirebilirsem uçucam inşallah :)
quote:
Orijinalden alıntı: commos
Ayrıca soğutucum var zaten hatta büyük olduğu için 2 ram slotumu kapatıyor. Onun dışında oc yapmamdan dolayı diye düşünüyorum msi anakartım vardı yandı hatta işlemcimle birlikte yandı nasıl oldu anlayamadım. Tek eksiğim şuan ekran kartı işte onu da değiştirebilirsem uçucam inşallah :)
ASUS'la öyle bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum kardeşim.. çekinmene gerek yok.. yazdıklarımı yaparsan bir problem çıkmayacaktır.. ekran kartı ve RAM önerisi de yaptım zaten.. :)
Angelmax
kullanıcısına yanıt
Önerdiğiniz Ram sistemimde takılı olandan zaten tek eksiğim ekran kartı şuan :) peki bunu almam darboğaza yol açar mı? Araştırdım ettim ama bu parçalar sorun yaratır mı kesin bilgilere ulaşamadım
quote:
Orijinalden alıntı: commos
Önerdiğiniz Ram sistemimde takılı olandan zaten tek eksiğim ekran kartı şuan :) peki bunu almam darboğaza yol açar mı? Araştırdım ettim ama bu parçalar sorun yaratır mı kesin bilgilere ulaşamadım