Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yeni bir sistem topluyorum. Fiyatlar bir miktar sıkıntılı, o yüzden hazır toplanmış pc'lere yöneldim. Ekran kartı için tavsiyeye ihtiyacım var, çok araştırdım fikrim var fakat emin olamıyorum.

AMD Radeon RX 580 8 GB 256 Bit ve AMD Radeon RX 5500 XT 4GB GDDR6 128Bit arasında kararsız kaldım. Sizce hangisi daha makuldur? Bütçe oluşturabilirsem RX 5500'ün 8GB versiyonu olabilir dedim, aradaki 250-300 lira farka değer mi? RX 590'da bir ihtimal. 1660'a bütçe oluşturamam o yüzden onu önermezseniz sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantasdelen7 -- 12 Temmuz 2020; 21:41:21 >

• Hemen hemen aynı performansta kartlar fazladan 250-300 TL vermek yada vermemek sana kalmış. RX580 de asusun Dual versiyonları güzel performansta kartlar inceleyebilirsin.
  • cho35 C kullanıcısına yanıt
    RX 590 hakkında bilginiz var mı? Forumlarda çok ısınıyor diye yazılmış, emin olamadım. Performans olarak diğerlerinden daha iyi gözüküyor. Çok oynamasa bile daha iyi..
  • cantasdelen7 C kullanıcısına yanıt
    Genelde oyunlarda 5-7 Fps fark ettirecek gibi öyle yüksek bir fark yok. Eğer bütçenizi artırabilirseniz 1660 süper çok daha iyi olacaktır. Yada bütçem yok derseniz aynı fiyatlarda TUF GTX1650 Süper e bakabilirsiniz.
  • cho35 C kullanıcısına yanıt
    Genel olarak 5-10 fps'i takmıyorum. Benim için ekran kartının ömrü dayanıklılığı vs daha önemli. TUF GTX1650 bakayım bi, teşekkür ederim.
  • ASUS TUF GTX1650 Süper modelini bende öneririm. Kesinlikle bu ürünü al bence.
  • XFX AMD Radeon RX 5500 XT 8GB aldım, biraz daha bütçe oluşturabilsem 1660 super düşünüyordum ama olmadı maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi...
    16 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI TAVSİYESİ
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.