Şimdi Ara

EKRAN KARTI TAVSİYESİ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kt4 Ultra
    512Mb Ram
    19" Philips

Genel özellikler böyle.. Geçici bir ekran kartı almak istiyorum.. yani şöyle ki yaz başında veya yaz sonunda yeni Pc'ye geçicem.. O yüzden şimdilik beni oyunlarda falan idare etmesi için 100-200$ arası bir ekran kartı tavsiyesi istiyorum.. Şu an bende fx5200 var.. Beni rahatlatacak ucuz ama performanslı bir kart istiyorum.. Bide MyVivosu olması tecih sebebidir:) eğer tavsiye ettiğiniz kartta buda varsa lütfen belirtin..

Şimdiden teşekkürler..

• walla asus un 9600xt si var vivo lu ama 180 dolar civarıı
    bence madem yeni pc ye geçicen boşuna değiştirme bekle;alacağın kartı yeni sistemde de kullanacaksan o ayrı tabi.
    70 dolara msi 9550 alıp idareten de kullanabilirsin dediğin gibi ama vivosu yok...
  • msi 9550 3dmark sonuçları forumda bi yerlerde vardı. bence geçiş kartından öte iyi bir kart almış olursun. yazın alacağına şimdi al. 69$+kdv
  • slm 175 $ civarı ekran kartı ne önerirsiniz yorumunuzu bekliyorum.

asus radeon 9600xt ve winfast a6600 agp nasıl bir kart.

AMD athlon 2800 XP -MSI k7n2 delta l -512 mb ddr 400 kingston-160 gb samsung harddisk-
  • ati radeon derim
  • winfast derim ben...darkhardwarede incelenmişti o ürün..overclock kabiliyeti iyi..bir de soğutucuyu değiştirdin mi canavar olur..
  • tabiki winfast 6600GT diğerleri hikaye oluyor bu durumda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar yeni girebildim ancak kusura bakmayın.. "trulli" aldığım kartı yeni sistemimde kullanmiycam.. yani 100-200 dolarlık bişey kullanmiycam.. biraz abartılı bi sitem olacak da sadece artık underground'u doom'u falan en düşük değerlerde oynamaktan bıktım:) şöle götürsün beni yani yaza kadar.. 9600xt olabilir.. hem Vivosu da varmış.. Yau şu vivo muhteşem bişey abi millet harıl harıl capture kartları arıyor.. ekran kartı alırken alsınlar vivolu.. capture özelliği inanılmaz.. bilgisayarın diğer bileşenleri düşük de olsa mükemmel capture yapıyor.. hemde istediğin kalitede.. daha iyi bi teklif yoksa 9600xt diyorum ne dersiniz? Yada vivoyu falan salla şimdilik nasıl olsa yaza doğru yeni pc alıyon 9550 seni idare eder derseniz ona da peki taktirinize bırakıyorum..

• ati 9550

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanisil -- 19 Ocak 2015; 4:32:29 >
  • ati radeon
  • Bence Alma Onunla İdare Et..

Yeter O sana...
  • demekki 9550'yi arıyomusun
  • ATİ 9550
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagen

Bence Alma Onunla İdare Et..

Yeter O sana...

valla bu da güzel bi çözüm.. aslında düşünüyorum bi yandan almamayı.. şurda yaza ne kaldı:) Amaaan bi oyun zevkimiz var.. şurda ortak kart kararına da vardık..

Teşekkürler arkadaşlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.