Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanda elimde GeForce 6200TC gibi iğrenç ötesi bi ekran kartı var.Fiyatı çok abartmadan hangi ekran kartını tavsiye edersiniz?

Sistem

İntel(R) Pentium 4 CPU 3.00 GHz İşlemci
    800Mhz 2GB DDR2 Kingston Ram
    GIGABYTE GA-8I915P Duo Anakart

Oyun amaçlı bi kart arıyorum ve en az 2-3 senede idare etmeli beni.

Bütcem 200 ytl civarı

Lütfen sadece isim değil link olarak verirseniz çok güzel olur.

Şimdiden herkese teşekkürler

• 9600 gt önerebilirim.
    sabredebiliyorsan bir süre daha beklemeni öneririm.nvidiadan orta seviyeye yeni modeller ile atak geliyor.biraz fiyatları düşürecek gibi.
    anakartının özelliklerine bakmadım ama dual core işlemci takabiliyorsan iyi olur.
    ram çok iyi
    link demişsin
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32523

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkep -- 30 Temmuz 2008; 20:18:08 >
  • Ram i yeni değiştirdim anlaşılan komple PC topluyucam bu gidişle Sabretmek derken 1 ay felan neysede yarılcam artık 6200TC den crysis kasıyo en düşük özelliklerde. He bide pc biraz eski olduğu için 230W güç kaynağı onuda değiştirmek gereklimi ?
  • Bence de 9600gt ya da 8800gt alabilirsin
    230W güç kaynağı düşük onu da değiştirmen gerekli
  • 9600 mü 8800 mü oyun açısından daha iyidir ? Bide Power Supply kaç WATT olsun ?
  • dostum bırazdaha cıksaydım hd 4850 alabılırsın ama senın sıstem dandık ama
  • Ben biraz beklesem iyi olucak sanırım kartı şimdi alırsam büyük ihtimal elimde patlıycak. Bu arada ekran kartını değiştirince ana karttan başka bişi kalmıcak eski parça
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhancbn

Ben biraz beklesem iyi olucak sanırım kartı şimdi alırsam büyük ihtimal elimde patlıycak. Bu arada ekran kartını değiştirince ana karttan başka bişi kalmıcak eski parça

haşöyle acale etme dostum paran olunca ıyı bır sıstem dızersın
  • Anakartı sökmek sanırım çetrefilli bi iş.Acaba yeni PC alsam daha mı ucuza gelir ? Kendi kendime bişilermi yapıyım yoksa. Bu sene sonunda PC yi süper bi hale getirmek istiyorum.Bayramlarda 500 lira bulurum yani 750 lira ile ne yapabilirim bi fikir verseniz.İşlemci,Ram ve Hard Disk e dokunmayı düşünmüyorum.Sizce bu paraya hangi Ana Kart,Ekran Kartı ve Power Supply almalıyım ? (Tanesine 250 lira düşüyo :) )

• bunları alabılırsın dostum herturlu ısını gorur. bence.
    ANAKART ASUS P5Q DELUXE, P45, DDR2, PCIExp, Socket 775, ATI CrossFireX 209 $
    EKRAN KARTI GECUBE HD4850 512 MB, PCIExp Ekran Kartı, HDTV uyumlu, Direct X10, DDR3, 256 bit, 625/2000 188 $
    KASA - PSU OCZ GameXstream 600W SLI PSU 129 $

http://www.novabilgisayar.com/pcFiyat.asp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.