Şimdi Ara

ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Engin donanım haber birikiminden bende istifade edeyim dedim ve sormaya karar verdim. Arkadaşlar şu iki ekran kartından hangisini alayım vaya bu fiyat aralığında başka bir tavsiyeyede açığım şimdiden teşekkürler.

http://www.webdenal.com/store/sapphire-hd3850-512mb-gddr3-pci-edualdvi-i-tvo-r-l_fiyat.htm?idProduct=115370&idCategory=379&topnavCategory=632

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.013.1275.0070

• o kadar parayı vereceksen ikinci el bölümünden çok daha performanslı katlar alabilirsin
  • arkadaşım verdiğin linkte ki kartlar birbirinin dengi bile değil, 3850 ddr3 diyorum
  • Verdiğin linklerde 3850 256 bit olduğu için daha iyidir.Fakat, bu kartın da oyunlarda aşırı bi performans vereceğini zannetmiyorum.

150 liraya kadar, 2.elden HD4830 bulunabilir.(Sıfırı 210 TL) Verdiğin linklerdekileri ona katlar,beşler çarpar, ikiye böler...

İlla sıfır almak istiyorum dersen de, 3850'i alabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: uynus

Verdiğin linklerde 3850 256 bit olduğu için daha iyidir.Fakat, bu kartın da oyunlarda aşırı bi performans vereceğini zannetmiyorum.

150 liraya kadar, 2.elden HD4830 bulunabilir.(Sıfırı 210 TL) Verdiğin linklerdekileri ona katlar,beşler çarpar, ikiye böler...

İlla sıfır almak istiyorum dersen de, 3850'i alabilirsin...

• eger paran varsa 4830 - 4850 derim ama yoksa 3850 tabiki
  • quote:

Orjinalden alıntı: skb

o kadar parayı vereceksen ikinci el bölümünden çok daha performanslı katlar alabilirsin

tabi tabi ikinci el bölünde bulabilirmiş,sen ne diyon arkadaş ortalıkta okadar fırsatcı simsarlar varki işe yarar bi kart çıkınca havada kapılıyo sana fırsat bile gelmeden hehe......

birde adama 4830-3850 öneriyorsunuz hiç güçkaynağın ne diye sormak aklınıza gelmedimi ??.......

arkadaşım ek güçkaynağı almana sebebiyet vermek istemiyorsan al bi hd4670 ve kafan dinç olsun ikinci eli felanda boş ver,bunlar sakat işler katagülleye gelmeyesin burası türkiye.............

• Arkadaşlar güç kaynağım 450 Watt bu sanırım sorun olmaz ama 4800 çip setli ekrankartı beni şu an aşar. Birde ikisi bir birine denk değil demiş arkadaşlar ben de farkındayım ama 3 serisi bitmiş ,4 serisi gündemde olan bir ekrankartının 3 serisini almak akıllıcamı diye sordum bunu en başta belirtmediğim için de özür dilerim.
  • Akıllıca mı diye bir şey olduğunu sanmıyorum.Herkesin belirli bir bütçesi vardır, ona göre kart alır.Şimdi 150 TL'e kadar kart tavsiyesi isteyen birine gidipte 4870X2 denmez heralde.150 TL civarında da sıfır olarak en iyi alınacak 3850'dir.Ama forumun 2. el bölümünde de sıfır gibi 4800 serisi kart satanlar var.Kendime alacak olsam, 2. elden 4830 alırdım.Yeni çıkan bir kart sonuçta, 3000 serisinden çok daha iyidir...

Eğer 2. elde güven problemin var ise özel ileti yoluyla iletebilirsin.Forumun 2. el kalitesi hakkında bilgi verebilirim...
  • 8800 gs al aynı fiyat asus un var galiba 4670 ve 3870 le denk bi kart
  • 450w markası nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.