Şimdi Ara

ekran kartı tavsiyesi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HD 4830 tavsiye ederim. İyi bir karttır. Fiyatı ucuzdur. Gerçi biraz daha düşecek ama. İleriye dönük sayılabilecek bir karttır. Darboğaz konusuna hiç girmeyeyim moralinizi bozabilir. Ama sizi götürür...
  • yok gır andryTr daha sonradan başımı ağrıtacağına şimdiden bilmem daha iyi olur, işlemci çok zorlanırmı yada şöyle sorayım nasıl sorunlar yaşarım? ve bu kartı benim psup kaldırırmı yoksa bide psup mi almam lazım? şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar hiç mi yardım edecek kimse yok, burda bana yardım edebilecek kişilerin olduğunu sanıyordum 2 arkadaşım dışında kimse cevap yazmadı :S
    tavsiyelerinizi sabırla bekliyorum, teşekkürler.
  • güncel
  • Dostum bütçen bu fiyatlarda ise bu ürüne de bakabilirsin...

Özel soğutmalı HD3850 PowerColor öneririm.

http://www.sanalmarketim.com/urun/AE641SAP04/POWERCOLOR-HD4670-512-MB-GDDR3-128Bbit-16x-(Zeroterm-Sogutma)
  • bütcem 200 ytl civarı ama sormak istediğim psu m 9600gt 4830hd veya 3850 gibi kartları kaldırabilirmi?

kasamdaki psu aşşağıdaki linkte var bi bakarsanız sevinirim?

http://www.teknosit.com/UrunBilgisi.php?products_id=162
  • ben o psuya 4670 ten başka bir kart seçmezdim açıkçası.4830-3850 yi zor götürür 12v üzerinden kaç amper verir ki o psu bi kasayı açıp psunun üzerindeki değerleri yaz bakalım
  • +12V 16.5A -12V 0.5A yazıyor bu galiba sorduğunuz bilgi ?
  • Harici güç girişi istemeyen bir kart almanı öneririm o psu ile devam edeceksen...

HD4650 ya da HD4670...
  • peki bu kartlardan birini alırsam psu ne kadara patlar bana tahmini?
  • coolermaster fsp silverstone high power asus aopen 350watt psularından birisi+4830 almanızı öneririm psular 40-50$ civarıdır max
  • yani ekran kartı+ psu 300 lira gözden çıkar diosun
  • fatguncom 350w bi psu 4830 kaldırırmı desin ?
  • çıkarmıyosan da his iceq 4670 al psuya dokunma güncel oyunları mediumda oynarsın

• quote:

Orjinalden alıntı: Revolver26

fatguncom 350w bi psu 4830 kaldırırmı desin ?

bahsettiğim markaların 350 watt psuları aşırı o/c yapılmadıkça kaldırır çünkü forumda bu şekilde kullanan birçok arkadaş var rahat olun ama bütçeyi biraz yukarı çekerek 350watt psu ki fiyat farkı az ise 400 watt psu+4830 çok güzel seçim olacaktır
  • artırdım diyelim bu 4830 la işlemci darboğazı sorunu çok yaşarmıyım?
  • ekran kartının gerçek performansını tam anlamıyla alamamandır darboğaz denen şey tabi ki mevcut işlemcin kısıtlar ama aldığına pişman etmez biraz o/c yapılabilir ileride tatmin edici olmadığı noktada x2 7750 işlemci takılabilir ama tavsiyem bahsettiğim ikiliyi al performans anlamında yetersiz geldiği noktada daha güzel bir işlemciye geç yada mevcut işlemcine o/c yap
  • tşk ederim arkadaşlar 2 gündür bunların cevabıı bekliyordum peki bi 10-15 gün bekliyeyimmi fiyatlar düşme ihtimali varmı sizce?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.