Şimdi Ara

ekran kartı tavsiyesi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatguncom

benden bu kadar

teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolver26

tşk ederim arkadaşlar 2 gündür bunların cevabıı bekliyordum peki bi 10-15 gün bekliyeyimmi fiyatların düşme ihtimali varmı sizce?

güncel ?????
  • güncel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolver26

arkadaşlar sitemimi tekrar yazıyorum
    Amd athlon x2+3800 2.0 ghz işlemci
    epox nf4 anakart
    2 gb ddr 667 mhz kingston ram
    asus ta 250 kasa üstündeki orj ps değişti şimdi rain 300w ps war
    ekran kartım asus x1600 pro bu kartı değiştirmek istiyorum öncelikle

peki 4770 düşünsem sizce 4770 mi 4830 mu ?
  • 4770 güzel o.c oluyor az güç çekiyor testlerde 4830 dan önde 4ghz lik ramleri ile bandwich sorununu aşıyo galiba malum 128bit ama GDDR5 kart.
  • peki 4770 le benim sitemimde bi sorun yaşarmıyım?
  • güncel...
  • Anakartın agp değil galiba o yüzden en az 600watt bir psu al sen ilk iş bunu es geçme sakın.Sistemdeki her türlü anormallik sapıtmanın baş sebebi psu oluyo genelde zaten.
    2. olarak paran yeterse 4770 al olmadı 2. el 3850 de işini görür.
    Bendede p4 var D805 2.66 3.8 yaptım 3850 var 2gb ddr2 800 var cod4 4xaa 16xaf full oynatabiliyor.Bende kasan tek oyun crysis oldu oda bir core 2 duo gerektiyo galiba işlemci yetersiz kalıyo bi fikrin olsun.
  • tavsiye icin tşkler 600 wat çok deilmi yaf :S
  • 600watt al dursun 600watt diye o kadar enerji çekecek anlamına gelmez sadece birazda ileriye dönük olsun al bi kere kullan daha başın ağrımasın.
    http://www.exa.com.tr/ocz/power_supply/ocz_stealthxstream-343-2569.html bendekide bu araştırırsan 160 ytl ye direk havale veren bi kaç yer gördüm.
    Anakartın destekliyosa daha sonra yeni nesillerden bir işlemci alırsın yavas yavas yap işte
  • HD 4770 ziyadesiyle işinizi görecek bir karttır. Başarım olarak HD 4850 serisinin altında ve HD 4830 serisinin üstündedir. Bazı hız aşırtma (OverClock) çalışmaları ile çekirdek hızı arttırılıp HD 4850 serisini dahi geçebilecek başarım gösteriyor. Ama OC yapmanıza gerek de yok açıkçası.

HD 4770 alıp rahat edersiniz. İlerleyen zamanlarda da belki işlemci takviyesi yaparsınız. Duruma göre...
  • tşkler arkadaşlar 4770 karar verdim stoklara geldiği zaman almayı düşünüyorum, yalnız psu ve 2 si bana 400 ytl civarı bi masraf çıkarıcak dediklerinize göre ,2. el 600w bi psu bulma şansım nedir sizce sağlam? ve bu psu dan verim alabilirmiyim bulsam bile?

edit-imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolver26 -- 15 Mayıs 2009; 18:34:27 >
  • 4770 veya 4830 için kaç w psu lazım arkadaşlar banada bi yardımcı olun şimdiki biraz dandik rain marka 300w lık:S ekran kartı alıp heba etmeyelim, bi el atın hele :D
  • PSU ile ilgili aynı soruyu yukarıda sorup zaten cevabınızı almışsınız 3 farklı kullanıcıdan, hala inatla aynı soruyu sormanın bir mantığı yok öyle sanıyorum ki.

Konu kilitlenmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.