Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsıyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim Şöyle bir sistemim var

AMD 6000+ işlemci
    Asus m2I anakart
    2 gb Kıngston 800mhz Hyperx Ram
    320gb Harddısk
    400watt asus guc kaynagı
    creatıve audıgy ses kartı

bu sistemde onboard olan ekran kartını kullanıyorum ve bır ekran kartı almak ıstıyorum ama ekran kartları konusunda pek bılgım yok. guzel ve aşırıya kacmayan (fıyat olarak)(200 [simage][/simage]e kadar yolu var:)) ekran kartı onerılerınız nelerdır?

• butce ıcın cok abartı olmasın yeter yanı performanslı bır kart artıyorum.acıkcası 128 bıt yerıne 256 bıt almak ıstıyorum,bunun ıcın onerılerınız nelerdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desscenk -- 1 Aralık 2009; 16:05:57 >
  • Nvıda 9800GT bu modellere bak .yanlş bi önerme olabilir ama bak ne çıkarki :)
  • Dostum HD4770 128BIT ama bellekleri GDRR5 mimarili daha hızlı (256bit gibi performans veriyor) ve ayrıca ben kullandım bu kartı 256BIT olan HD4830'dan daha verimsiz bir kart değildi, ayrıca sessiz bir kart, 40nm olması ısı ve güç tüketimi bakımında da sana kazanç sağlar...

Diğer alternatifler ise; HD4850 (kırmızı renkli ref. tasarımlı soğutuculu olanı önermiyorum) ve GTS250 Green serileri olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 7 Aralık 2009; 12:57:50 >
  • bende hd4770 ii öneririm..
  • kartları ınceledım ısımı gorucek sevıyede hepsı ama soyle bı sorum daha var power sup konusunda bır sıkıntı yasarmıyım bu kartlarla yada bu ayarda 256 bıtlık kartlarla?cunku power sup degıstırmekde ıstemıyorum
  • 4770 al yeter performasından da çok memnun kalıcaksın
  • pekı arkadaslar 4770 le power sup da sorun yasarmıyım?benım power sup ı kontrol ettım asus mın 350 max 400w bu ekran kartı bu durumda sorun yaratırmı??
  • Sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wacd -- 2 Aralık 2009; 9:19:03 >
  • bu kartı alıcam gıbı:) pekı fıyat olarak medıa markt a sordum baya pahalı geldı(259tl cıvarı) exa 190 kadar ama pendık cıvarında oldugumdan exa uzak gelıyor bu kartın ellektroword dekı fıyatını bılen var mı acaba?
  • bende hd 4770 öneriyorum sana kardeş
  • GTS250 GREEN 512MB 256bit GDDR3
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.