Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

amd x2 245 işlemci
    2x2 1600 mhz ram

çok pahalı olmayan ama rahat rahat oyun oynayabileceğim bir ekran kartı tavsiye eder misiniz?

Birde ramlerin 2si farklı marka, xp ve 32bit w7 de 3gb görünüyor ramler , 64 bit de ise 4 gb görünüyor sorun nedir?

• Bütçe ve psu nuza göre buradan seçim yapın: http://forum.donanimhaber.com/m_62685825/tm.htm
  • Psu 400w ama benin beğendiğim 450 istiyor . Anca ekran kartına yeter para , bu şekilde kullanabilme ihtimalim var mı? Hayati sorunlar çıkarır mı ekran kartı veya bilgisayar adına?
  • 400 watt psu ile sorun çıkarmayacak tek ekran kartı var o da hd 5670 veya yeni nesli hd 6670
  • 5670 6670'i 300w psu ile kullaniyor millet.400w psu iyi marka ise 153 liraya 6750 al otesi zarar zaten islemcine.
  • Asus marka olması lazım valla psu. 6750 alayım o zaman değil mi? Bu psu için en iyisi, diyorsanız öyledir :D .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrkRS -- 4 Temmuz 2012; 23:06:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrkRS

Asus marka olması lazım valla psu. 6750 alayım o zaman değil mi? Bu psu için en iyisi, diyorsanız öyledir :D .

en iyi seçenek o gözüküyor, ama rahat rahat oyun oynanmaz tabi gürler ama yağmur yağdırmaz :) monitör kaç inç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arakadamaniac

quote:

Asus marka olması lazım valla psu. 6750 alayım o zaman değil mi? Bu psu için en iyisi, diyorsanız öyledir :D .

en iyi seçenek o gözüküyor, ama rahat rahat oyun oynanmaz tabi gürler ama yağmur yağdırmaz :) monitör kaç inç?

21" . 1-2 yıl idare etse yeter . Yani ilk mesajda da dediğim gibi ahım şahım bişe olmasına gerek yok.
  • quote:

quote:

quote:

21" . 1-2 yıl idare etse yeter . Yani ilk mesajda da dediğim gibi ahım şahım bişe olmasına gerek yok.

anladım... 21'' e uyumlumu bilmiyorum ama 1280x720 gibi bi çözünürlükte çoğu oyunu low-med arası oynarsın muhtemelen

• quote:

quote:

quote:

quote:

anladım... 21'' e uyumlumu bilmiyorum ama 1280x720 gibi bi çözünürlükte çoğu oyunu low-med arası oynarsın muhtemelen

O çözünürlükte med oynayabilirsem benim için sorun yok :D . Yüksekte gözümüz yok :P

• psu olayını abartıyorsunuz 400w sağlam psu ile 8800gt ve phenonm x4 işlemciyi oc ederek kullanabiliyorum hiç bir sorunda yaşamadım henüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Nimbus

psu olayını abartıyorsunuz 400w sağlam psu ile 8800gt ve phenonm x4 işlemciyi oc ederek kullanabiliyorum hiç bir sorunda yaşamadım henüz

Herhangi bir problem yok diyorsun. Bendeki psu da asus'un. Sence istediğim ekran kartını psu ya bakmadan almalı mıyım?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Flying Nimbus

psu olayını abartıyorsunuz 400w sağlam psu ile 8800gt ve phenonm x4 işlemciyi oc ederek kullanabiliyorum hiç bir sorunda yaşamadım henüz

Herhangi bir problem yok diyorsun. Bendeki psu da asus'un. Sence istediğim ekran kartını psu ya bakmadan almalı mıyım?

hayir yok oyle bir sey.asus 400w bile olsa asus 400w'a gore kart almalisin o da bu kart dedigim gibi.islemcin de bundan iyi karti kaldirmaz bosuna almis olursun.

http://www.netsiparis.com/detay/12831025020/HIS-6750-FAN-EKRAN-KARTI-1GB--128BIT--GDDR5-NATIVE-HDMI-DL-DVI-DP-PCIE

• Yorumlar için teşekkürler. 6750 siparişi verildi. :) .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.