Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullandığım sistem aşağıdaki parçalardan oluşuyor ama bir tek ekran kartına karar veremedim

INTEL CORE I7 3770K /
    ASUS P8Z77-V PRO INTEL Z77 /
    GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1333MHZ CL7 /
    OCZ AGILITY 128 gb SSD /
    Seagate ve wd 5 tb hdd /
    CORSAIR GS700 GAMING SERİSİ 80 PLUS 700W /
    CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 400R

Geçen haftalarda gaza gelip crysis 3 oyunu siparişi verdim sırf Türkçe oyunların çıkarılmasını teşvik etmek için aldım da diyebiliriz, aldım almasına ama ekran kartımın olmadığını sonradan farkettim , ekran kartıda almak şart oldu artık...

crysis 3 oyununu sorunsuz bir şekilde oynamak için hangi ekran kartını ve firmayı (nvidia&amd) tercih etmeliyim karar veremiyorum..

kafamdaki bütçe 800-1000 arası max. (100-150 daha geçebilirim ama değecek bir fark yaratması kaydıyla)

nvidia alacaktım ama Cevat Yerli'nin amd ile işbirliğimiz var dedikten sonra acaba amd mi alsam diyorum açıkçası

okuyan ve cevap veren herkese teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamblue

Kullandığım sistem aşağıdaki parçalardan oluşuyor ama bir tek ekran kartına karar veremedim

INTEL CORE I7 3770K /
    ASUS P8Z77-V PRO INTEL Z77 /
    GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1333MHZ CL7 /
    OCZ AGILITY 128 gb SSD /
    Seagate ve wd 5 tb hdd /
    CORSAIR GS700 GAMING SERİSİ 80 PLUS 700W /
    CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 400R

Geçen haftalarda gaza gelip crysis 3 oyunu siparişi verdim sırf Türkçe oyunların çıkarılmasını teşvik etmek için aldım da diyebiliriz, aldım almasına ama ekran kartımın olmadığını sonradan farkettim , ekran kartıda almak şart oldu artık...

crysis 3 oyununu sorunsuz bir şekilde oynamak için hangi ekran kartını ve firmayı (nvidia&amd) tercih etmeliyim karar veremiyorum..

kafamdaki bütçe 800-1000 arası max. (100-150 daha geçebilirim ama değecek bir fark yaratması kaydıyla)

nvidia alacaktım ama Cevat Yerli'nin amd ile işbirliğimiz var dedikten sonra acaba amd mi alsam diyorum açıkçası

okuyan ve cevap veren herkese teşekkürler

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/zotac-zt-60102-10p-gtx680-amp-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61580 sistemine bu iyi gider indirimle alırsan 1150tl falan olur heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEREM04283 -- 7 Şubat 2013; 23:54:26 >

• ekran kartını inceledim hakkında yapılan yorumları okudum güzel karta benziyor, çok fazla tavsiye gelmedi ki kart tercihi yaparken zorlanayım :)
    ama tam olarak da karar verdiğim söylenemez forumdaki görüşleri okumaya devam sanırım :)

• MSI GTX680 LIGHTNING , GİGABYTE GTX 680 , ASUS GTX680 DIRECTCU II karşılaştırıyorum,asus çekirdek hızı msi ve gigabyte'a göre % 30 fazla görünüyor, ama msi lightning modelinin tavsiye edildiğini forumda okumuştum, birde gigabyte 3 fan çok ses çıkarır gibi geliyor, eski sistemimi ekran kartı çok ses çıkarıyor diye değiştirmiştim, sessiz bir kart olursa daha iyi olur benim için..
    ama gigabyte çok güzel duruyor ne yalan söliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamblue -- 9 Şubat 2013; 0:13:35 >
  • işte gigabyte duruşundan öyle

gigabyte çok ses çıkarmaz zaten teknolojisi sparkle ın calibre ın dan geliyor imzamda görüyorsun calibre kullanıyorum çift fan %40 sorunsuz

ancak 3 fanı bilmiyorum da daha öncede aynı soğutucu çıktı gürültülü diyeni duymadım indirimde çok sattı

lighting %30 az gözükebilir oc olarak ama soğutucusu, duruşu, teknik destekleri son olarak da MSI olması çok etkili. kesinlikle en güzelleri derim. twin frozr oc daha ucuz ama lighting etmiyor

http://tr.msi.com/product/vga/N680GTX-Lightning.html

bakmalısın

• Msi bulursan al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • msi ve asus bile bütçemi aşıyor aslında ama yinede çılgınlık yapıp alıcam gigabyte için bütçemin baya bir üstüne çıkmam gerekiyor. Msi ve asus arasında gidip geliyorum.
    msi hakkında daha önceden de güzel şeyler duymuştum.
    forumda ki MSI GTX680 LIGHTNING ve ASUS GTX680 DIRECTCU II yazıları okuma zamanı geldi.
  • 1 gb 7850 al şimdilik sonra gtx780 çıkınca satıp gtx 770 780 alırsın. Hatta 7750 falan al orta ayarda idare eder. Çok kar edersin sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 9 Şubat 2013; 0:43:06 >
  • Bak buda farklı bir bakış açısı aslında mantıklı geliyor ama teknolojide şu model çıksın onu alayım tam onu alacakken yeni bir model görürsün yok yok bunu alayım derken sonu gelmiyor malesef
    aslında çok fazla oyun oynayan biriside değilim ama şimdi crysis 3'ün heyecanıyla oyun oynayasım tuttu diye ekran kartı alıyorum diyebiliriz..

Crysis 3'ü 1920*1080 ayarlarda oynayabilmek istiyorum o yüzden biraz da kaliteli ve performans sorunu yaşatmayacak bir kart almak istiyorum, bakalım hangi kartı almam doğru olacak onun kararını vermem için 2-3 hafta var.
  • hd7870 veya 7950 al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.