Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus P5B-MX/WiFi-AP anakartım var. Bu anakart için nvidia ekran kartı alıcam.

ZOTAC GT640 SYNERGY GDDR3 2GB 128BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI

bu ekran kartı bu board üzerinde çalışır mı?

Ya da nvidia olmak kaydı ile bu board için bana bir ekran kartı tavsiye edebilir misiniz?

• Piredator kullanıcısına yanıt
    Calısır calısmasına da gt640 kötü bir kart illa Nvidia mı olması lazım veya 2. el düşünmezmisin nvidia chipsetli baska bir kart.
  • İş yerindeki eski bilgisayara alıcaz bunu vatandan çekimiz var o yüzden 2.el bi kart ya da vatan harici başka bir yerden alım yapamıyoruz.
    bir de bu boardun desteklediği bir kart olması gerekiyor. Bu işlerden de çok fazla anlamıyorum. Vatan bilgisayarda olması şartı ile bir tavsiyede bulunabilir misiniz? Yalnız şu %30 indirimi kaçırmasak çok güzel olucak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piredator

Asus P5B-MX/WiFi-AP anakartım var. Bu anakart için nvidia ekran kartı alıcam.

Ya da nvidia olmak kaydı ile bu board için bana bir ekran kartı tavsiye edebilir misiniz?

o kartı sakın alma

7770 veya 7850 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

o kartı sakın alma

7770 veya 7850 al

bu söylediğiniz ati 7770 için vatanda pci express 3,0 yazıyor bizim board için uygun olucak mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

o kartı sakın alma

7770 veya 7850 al

bu söylediğiniz ati 7770 için vatanda pci express 3,0 yazıyor bizim board için uygun olucak mı ?

yes PCI E olsun yeter.

• Çok teşekkür ederim yardımlarınız için Ladwys arkadaşın söylediği ekran kartını alıcaz artık.
    Üzerine koyamıyoruz bunu bile kavga ederek kabul ettirdim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.