Şu an ki kartım ATI HD 5830 ve değiştirmeyi düşünüyorum
Önceliğim oyun ve bölümüm gereği ( programlar fln . kullanacağım için ) iyi bir ekran kartına ihtiyacım var ( şöyle 4-5 sene götürecek )
Şu an için GTX770 ile GTX760 arasında kaldım , vatanda indirim olduğu zaman arada 250 tl lık fark vardı acaba performans olarak o paraya değer mi 770 , eğer bu ayarlarda performans ve fiyat olarak başka ekran kartları varsa tavsiye edebilirsiniz tabi ...
Takip edenler için soruyorum ilerde bu ayarlarda ekran kartı çıkacaksa da söyleyebilirsiniz 3-4 ay daha bekleyebilirim
Ayrıca markaların önemi var mı asus sağlam diyorlar zotac ın da AMP serisi performans olarak iyi gibi hangisi sizce ?
Ayrıca benim ekran kartını almayı düşünenler varsa bana ulaşabilirler
Evet performans olarak iyi gibi gözüküyor da soğutma önemli sanki performans için asus u övenler çok o yüzden
ayrıca ilerde satmak için 2. eli de iyi gibi
Arkadaşlar yok mu başka öneri verebilecek hala kararsızım zotac amp performans olarak gerçekten cezbedici fakat soğutma ve çıkardığı ses olarak problem var deniyor asus o.c daha mı iyi
ayrıca marka bakımından performans testleri ve karşılaştırma ile ilgili site bilen var mı
quote:
Orijinalden alıntı: theanswer33
ayrıca marka bakımından performans testleri ve karşılaştırma ile ilgili site bilen var mı