Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Zotac 8800 GT ekran kartım bozulduğundan yeni bir ekran kartına ihtiyacım var. Fakat sistemim eski olduğundan pek fazla para yatırmak istemiyorum(max. 400 TL). sistem bileşenlerime göre tavsiyede bulunabileceğiniz kartlar nelerdir?

Q6600 işlemci
    Asus P5KC anakart
    2 GB OCZ platinum 800 MHz + 2 GB Kingston Hyperx 800 mhz
    700 watt FSP psu
    1 TB WD CB,2x500 GB WD CB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csahbaz -- 11 Aralık 2013; 22:05:36 >

• İşlemciyi 3.0-3.2ghz civarına o.c yapıp, HD7850 2GB ya da GTX650Ti Boost alabilirsin, ikisi de benzer performanstadırlar.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11200-14-20g-hd7850-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63501

Psunuz gayet iyi bu kartla her oyunu akici high seviyede oynarsiniz tabi islemcinizin izin verdigi kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam,

Asus GTX 650 Ti BOOST almayı düşünüyorum 192 bit 2 gb bir kart 192 bit olması sıkıntı mı sizce? @LEON-X ve @Baran18 tavsiye için sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: csahbaz

Selam,

Asus GTX 650 Ti BOOST almayı düşünüyorum 192 bit 2 gb bir kart 192 bit olması sıkıntı mı sizce? @LEON-X ve @Baran18 tavsiye için sağol.

hayir, sorun olusturmaz. monitorde vga girisine takip kullanacaksaniz 7800 serisi dalgalanma yapar, olmamasi icin dvi yada hdmi girisli monitor gerekli ama gtx650ti boost'larda sorun yok. 7850 ile denk kartlardir ama 7850 nin o.c modeli gecer. ikisinden birini alin.
  • Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar ati sevmediğim için bugün 650 ti Boost modelini aldım. Umarım memnun kalırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    8 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI TAVSİYESİ
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.